Πάτρα: Συλλυπητήρια για τον ξαφνικό θάνατο του Νίκου Μηλιώνη

Θλίψη για τον χαμό του γνωστού πολιτικού μηχανικού – συγκοινωνιολόγου

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις για τον αιφνίδιο χαμό του πολιτικού μηχανικού – συγκοινωνιολόγου, Νίκου Μιλιώνη:

ΤΕΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ο Πρόεδρος και η Διοικούσα Επιτροπή του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας / Τμήμα Δυτικής Ελλάδας εκφράζουν την βαθύτατη θλίψη τους για τον αιφνίδιο χαμό του Νικολάου Μηλιώνη Διπλ. Πολιτικού Μηχανικού – Συγκοινωνιολόγου.

Ο συνάδελφος Νικόλαος Μηλιώνης υπήρξε εξαίρετο μέλος του ΤΕΕ/Δυτικής Ελλάδας. Ένας άνθρωπος αμέμπτου ηθικής και λαμπρός επιστήμων ο οποίος διατηρούσε για πολλά έτη ένα από τα καλύτερα, στο αντικείμενο του, τεχνικά μελετητικά γραφεία της πόλης με έντονη συμμετοχή σε πληθώρα διεθνών συνεδρίων.

Ενεργό μέλος της πολιτικής και κοινωνικής ζωής, άνθρωπος της ανανεωτικής αριστεράς από τα φοιτητικά του χρόνια με έντονη συνδικαλιστική δράση.

Με την απώλειά του η τεχνική επιστημονική κοινότητα της περιοχής χάνει ένα εκλεκτό μέλος της και η πόλη έναν άνθρωπο ο οποίος θα μπορούσε να συνεχίσει να προσφέρει απλόχερα τις γνώσεις του.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους φίλους του.

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ Κ. ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, εκφράζει τη θλίψη του για τον ξαφνικό θάνατο του Νίκου Μηλιώνη και συλλυπείται θερμά την οικογένειά του και τους οικείους του.

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών αποχαιρετά τον Νίκο Μηλιώνη, έναν φίλο του ομίλου που με ευγένεια και διακριτικότητα προσέφερε αφιλοκερδώς άποψη και γνώσεις.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

ΣΧΟΛΙΑ