Πάτρα: Στη φυλακή ο Αρτέμης Σώρρας – 8 χρόνια καταδίκη για υπεξαίρεση-VIDEO

Στα σίδερα της φυλακής και η σύζυγός του

Νεότερη ενημέρωση 14.44΄

Σε οκτώ χρόνια φυλάκιση και πέντε χρόνια στέρησης των πολιτικών του δικαιωμάτων, καταδικάστηκε ο Αρτέμης Σώρρας, για υπεξαίρεση, στη δίκη που έγινε σήμερα στα Δικαστήρια της Πάτρας.

Στην ίδια ποινή καταδικάστηκε και η επίσης κατηγορούμενη, σύζυγός του.

Ο γνωστός ως «σωτήρας της Ελλάδας» Πατρινός καταδικάστηκε μετά τη μήνυση που είχε υποβληθεί σε βάρος του από πρώην συνεργάτη του, ότι έκλεψε 100.000 ευρώ την περίοδο που συνεργάζονταν στην επιχείρηση με τους παιδότοπους, καθώς και ο κουμπάρος του ο οποίος του είχε δώσει να πουλήσει το πολυτελέστατο αυτοκίνητο του και ο Σώρρα τότε του έδωσε ληγμένα δηνάρια από το Κουβέιτ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η απόφαση έχει μη ανασταλτικό χαρακτήρα και οι δύο κατηγορούμενοι θα οδηγηθούν στη φυλακή.

Ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του σήμερα δεν παρευρέθηκαν στο δικαστήριο και εκπροσωπήθηκαν τον δικηγόρο τους. Ετσι, μετά την καταδικαστική απόφαση, αναζητούνται για να οδηγηθουν στη φυλακή.
 

Πρώτη ενημέρωση 12.22΄

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου στα Δικαστήρια της Πάτρας κάθεται σήμερα ο Αρτέμης Σώρρας, με την κατηγορία της υπεξαίρεσης σε βαθμό κακουργήματος.

Μηνυτές του Πατρινού «σωτήρα της Ελλάδας», είναι ο πρώην συνεργάτης του, ο οποίος καταγγέλλει ότι του έκλεψε 100.000 ευρώ την περίοδο που συνεργάζονταν στην επιχείρηση με τους παιδότοπους, καθώς και ο κουμπάρος του ο οποίος του είχε δώσει να πουλήσει το πολυτελέστατο αυτοκίνητο του και ο Σώρρα τότε του έδωσε ληγμένα δηνάρια από το Κουβέιτ.

Σε δηλώσεις του ο κουμπάρος του και κατήγορος, δικηγόρος Φώτης Λεπίδας τόνισε ότι είναι η ευκαιρία, μέσω αυτής της δίκης, να ξεσκεπαστεί όλη η παράνομη δράση του Αρτέμη Σώρρα, της συζύγου του, την οποία κατονόμασε ως τον «ιθύνοντα νου» και όλων όσων εμπλέκονται στην «απάτη» που έχει στηθεί σε όλη την Ελλάδα.

 

ΣΧΟΛΙΑ