Πάτρα – Σοκ: Η θεία ανάγκαζε την 8χρονη ανιψιά της να χαϊδεύεται – Οδηγείται σήμερα στον Εισαγγελέα (ΝΕΟ)

Πιάστηκε να τη βιντεοσκοπεί με το κινητό της

Νεότερ ενημέρωση 10.00′ – 13/5/16

Στον Εισαγγελέα οδηγείται σήμερα η 37χρονη γυναίκα, που φέρεται να ωθούσε την 8χρονη ανιψιά της σε πορνογραφική δράση. Η γυναίκα κατηγορείται ότι κινηματογραφούσε την κόρη της αδερφής της, γυμνή, σε άσεμνες στάσεις.

Η 37χρονη συνελήφθη με την κατηγορία παιδικής πορνογραφίας σε βαθμό κακουργήματος. Πληροφορίες αναφέρουν ότι μέρος του υλικού που βιντεοσκοπούσε έχει εντοπιστεί από τις Αστυνομικές Αρχές, μετά από κατ΄οίκον έρευνα.


Nεότερη ενημέρωση 07.00′ – 13/5/16

Πρώτη ανάρτηση 22.41′ – 12/5/16

Μια πρωτόγνωρη υπόθεση για τα αστυνομικά χρονικά εκτυλίσσεται τις τελευταίες ώρες με αφετηρία την Πάτρα και η οποία αναμένεται να απασχολήσει το πανελλήνιο. Πρόκειται για περιστατικό παιδικής πορνογραφίας με πρωταγωνίστρια μια 37χρονη θεία μιας  8χρονης.

 Η37χρονη θεία φέρεται να οδηγούσε την 8χρονη ανιψιά της  να χαϊδεύει τον εαυτό της ενώ συγχρόνως τη βιντεοσκοπούσε. Η γυναίκα φέρεται να έχει συλληφθεί με την κατηγορία  της παιδικής πορνογραφίας.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στη σύλληψη, μετά από καταγγελία άλλου ατόμου που γνώριζε πρόσωπα και καταστάσεις. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη τοποθέτηση της ΕΛ.ΑΣ.

Όλα συνέβαιναν  όταν οι γονείς της 8χρονης έφευγαν από το σπίτι γα να πάνε σε δουλειές

Οι αστυνομικοί προσήγαγαν την 37χρονη στην Ασφάλεια, ενώ καλά πληροφορημένες πηγές κάνουν λόγο για εντοπισμό του επίμαχου πορνογραφικού υλικού στο κινητό της

ΣΧΟΛΙΑ