Πάτρα:Κώστας Πελετίδης: «Αποδείξαμε ότι μπορούμε…»(ΦΩΤΟ)

Πλήθος κόσμου στη πλατεία Τριών Συμμάχων στην εκδήλωση της Λαϊκής Συσπείρωσης

Απόψε πραγματοποιήθηκε η κεντρική εκδήλωση της Λαϊκής Συσπείρωσης στην πλατεία Τριών Συμμάχων της Πάτρας εν όψει του β΄γύρου των δημοτικών εκλογών, με ομιλητή τον Κώστα Πελετίδη.

 

Δείτε φωτογραφίες:

σ4-1

σ2

σ5

σ6

σ8

Ο Κώστας Πελετίδης στην ομιλία του απηύθυνε, ενόψει του β΄γύρου των επαναληπτικών δημοτικών εκλογών,  κάλεσμα στους Πατρινούς να υπερασπιστούν με την ψήφο τους την αλήθεια, την αξιοπρέπεια, την εντιμότητα και την ανθρωπιά.

Μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Πατρέων ανέφερε: «Θα βρεθούμε μπροστά στην κάλπη να αποφασίσουμε ποια Δημοτική Αρχή, ποιο Δήμαρχο θα έχει η πόλη μας την επόμενη περίοδο. Ο πατραϊκός λαός είναι πιο έμπειρος από ποτέ. Δεν θα χάσει το στόχο. Τα 4,5 χρόνια αγώνα, δημιουργίας, αντιμετώπισης εκατοντάδων προβλημάτων, δεν ήταν μια μοναχική πορεία του Δημάρχου, της Δημοτικής Αρχής, ήταν μια συλλογική προσπάθεια με τους εργαζόμενους του Δήμου, με το σύνολο του πατραϊκού λαού που έφερε εκπληκτικά αποτελέσματα, έκανε περήφανη την πόλη μας, έλυσε ζητήματα, σημείωσε νίκες, υποχρέωσε τους κυβερνώντες, διάφορους τοπικούς υποτακτικούς σε υποχώρηση από αρχικές επιλογές.

σ1

σ7

Σε όλη τη διάρκεια της θητείας μου αγωνίστηκα για να υπάρχει δουλειά για όλους, δουλειά με δικαιώματα, για να μπορούν τα παιδιά μας να ανοίξουν τα φτερά τους και να γευτούν την χαρά της ζωής, να είναι οι γειτονιές μας καθαρές και ζωντανές, να γίνει η πόλη μας λειτουργική και ανθρώπινη.

σ3

Να ατενίζουμε το μέλλον αισιόδοξα και περήφανα» και επεσήμανε πως η κοινή προσπάθεια και συμπόρευση δεν σημαίνει ταύτιση σε όλα, καθώς αυτό που ενώνει το λαό είναι ο αγώνας για να ικανοποιηθούν οι ανάγκες του. Δεν ξεκινάμε από το μηδέν.  Αποδείξαμε στην πράξη ότι μπορούμε να στηρίξουμε τον αγώνα του πατραϊκού λαού για επιβίωση και δουλειά. Ως Δημοτική Αρχή πήραμε μέτρα – ανάσες ανακούφισης των λαϊκών στρωμάτων, προχωρήσαμε σε παρεμβάσεις που αναβαθμίζουν την πόλη, την ποιότητα ζωής των κατοίκων, νοικοκυρέψαμε την πόλη και τις υπηρεσίες του Δήμου».

ΣΧΟΛΙΑ