Πάτρα: Οι συγγενείς της Αναστασίας Κόλλια «ανοίγουν» την υπόθεση του θανάτου της

Υπέβαλαν μήνυση κατά αγνώστων για ανθρωποκτονία

Σε κατάθεση μηνύσεις κατά αγνώστων για ανθρωποκτονία , προχωρούν οι οικείοι της Αναστασία Κόλλια  από τον Ερύμανθο, η οποία πριν από λίγες εβδομάδες βρέθηκε νεκρή στην Κορινθία.

Σύμφωνα με την οικογένειά της, τα ευρήματα δεν συνηγορούν υπέρ της εθελουσίας πτώσης της γυναίκας στη θαλάσσια περιοχή της Κορινθίας.

Η Αναστασία Κόλλια ήταν κάτοικος Αγριλιάς Ερυμάνθου και είχε εξαφανιστεί για αρκετές ημέρες , ενώ όπως διαπιστώθηκε λίγο νωρίτερα είχε κάνει ανάληψη από ATM.

Το ερώτημα κατά πόσο ο θάνατός της προήλθε από αυτοκτονία είναι αυτό το οποίο ζητούν να απαντηθεί οι οικείοι της, οι οποίοι υποστηρίζουν πως τα ευρήματα της υπόθεσης μόνο υπέρ της εκδοχής αυτοκτονίας δεν συνηγορούν.

α είκοσι δύο χρόνια γάμου η Αναστασία Κόλλια είχε αποκτήσει τέσσερα παιδιά. Τα δύο μεγαλύτερα μένουν στην Πάτρα και τα δύο μικρότερα στο σπίτι της οικογένειας στην Αγριλιά.

Το μοιραίο πρωί που χάθηκε, σηκώθηκε νωρίς με τον σύζυγο της και ήπιαν καφέ. Στη συνέχεια ξεκίνησαν για τη φάρμα όπου βρίσκονται τα ζώα τους που απέχει από το σπίτι περίπου δυόμιση χιλιόμετρα. Άρμεξαν , συγκέντρωσαν το γάλα και συμφώνησαν να πάνε μαζί στην Πάτρα για ψώνια. Εκείνη έφυγε πρώτη με το γάλα της ημέρας προκειμένου να το μεταφέρει στην παγολεκάνη του σπιτιού.

«Όταν ήρθα στο σπίτι στις επτά και τέταρτο, είδα πως είχε τακτοποιήσει το γάλα και έλειπε. Εκείνη την ώρα η κόρη μας κοιμόταν. Δεν την ξύπνησε, ούτε και το παιδί αντιλήφθηκε πως είχε επιστρέψει η μητέρα της. Την αναζήτησα αλλά δεν μπόρεσα να τη βρω. Στο τηλέφωνο της δεν απαντούσε. Ρώτησα στη γειτονιά, αλλά δεν την είχε δει κανείς. Αργότερα είδα πως είχε αλλάξει τα παλιά της ρούχα και είχε πάρει φεύγοντας τη τσάντα, την κάρτα ανάληψης, την ταυτότητα της και το κινητό της τηλέφωνο. Μετά μάθαμε πως την πρόλαβε πεζή στο δρόμο η ανιψιά μας την ώρα που πήγαινε για δουλειά και την άφησε στην Οβρυά. Πάντα με περίμενε … Τώρα όμως κάτι σοβαρό συνέβη…», ανέφερε στο «Τούνελ» ο σύζυγος.

Η Ανδριάνα το ένα από τα τέσσερα παιδιά της, ήταν εκείνη που στις οκτώ και τέταρτο το πρωί έλαβε ένα παράξενο μήνυμα από τη μητέρα της.

«Ανησύχησα και αμέσως ειδοποίησα τον πατέρα μου. Της στείλαμε μήνυμα να μην κάνει κάτι κακό και της ζητήσαμε να μας πει που βρίσκεται για να πάμε να την πάρουμε. Στο τηλέφωνο δεν απαντούσε παρά τις επίμονες κλήσεις μου. Μετά από μισή ώρα έστειλε ένα δεύτερο μήνυμα στον αδελφό μου, επίσης ανησυχητικό. Ταραχτήκαμε.. Δοκιμάσαμε να την καλέσουμε κι από άλλους άγνωστους αριθμούς, τίποτα, καμία αντίδραση… Είπαμε ακόμη και στην μητέρα της από την Κρήτη να την πάρει, ούτε σε εκείνη απάντησε», είπε στο «Τούνελ».

Ανέφερε πως δεν είχε δει κάποια αλλαγή στη συμπεριφορά της ούτε είχε αντιληφθεί να την απασχολεί κάτι.

«Δεν μπορέσαμε να βρούμε κάποια λογική εξήγηση. Σίγουρα κάποιος θα την είδε. Απευθύνω έκκληση σε όποιον μπορεί να μας βοηθήσει να τηλεφωνήσει στην εκπομπή, για να βρούμε κι εμείς μια άκρη. Δεν ξέρουμε γιατί συνέβη όλο αυτό τόσο ξαφνικά…», είπε σοκαρισμένη η κόρη της άτυχης γυναίκας.

«Ζητάμε απαντήσεις στα ερωτήματα που μας καίνε…»

«Για να μάθουμε τι πραγματικά συνέβη, πρέπει να φτάσουν σε μας πληροφορίες, κάποια στοιχεία. Αλλιώς δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τίποτα… Δεν ξέρουμε ακόμη την αλήθεια για την Αναστασία… Γι αυτό ζητήσαμε τη βοήθεια της εκπομπής σας».

Μ’ αυτά τα λόγια ο σύζυγος της άτυχης μητέρας εξέφρασε πριν λίγο καιρό την αγωνία της οικογένειας, που ψάχνει για απαντήσεις.

Η Αναστασία,  μάνα 4 παιδιών  έφυγε από το σπίτι  χωρίς να είναι γνωστός κάποιος λόγος. Κανείς από τους συγγενείς δεν μπορεί να εξηγήσει γιατί η γυναίκα «σήκωσε» το πρωί που εξαφανίστηκε από ΑΤΜ της Οβρυάς πεντακόσια ευρώ. Ήταν η πρώτη φορά που έκανε ανάληψη χρημάτων χωρίς να ενημερώσει τον σύζυγο της. Μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί η τσάντα της με τα προσωπικά της έγγραφα και τα χρήματα…

ΣΧΟΛΙΑ