Πάτρα: Νέο συλλαλητήριο κατά του νομοσχεδίου για τα εργασιακά την Πέμπτη

Κλιμακώκονται οι κινητοποιήσεις

Νέο συλλαλητήριο ενάντια στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τα εργασιακά έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη το απόγευμα, στην Πάτρα.

Στην σχετική ανακοίνωση-κάλεσμα το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας αναφέρει:

«Το Εργατικό Κέντρο της πόλης μας συνεχίζει με μεγαλύτερη δύναμη, μαχητικότητα και αποφασιστικότητα τη δράση του ενάντια στο κατάπτυστο νομοσχέδιο της κυβέρνησης.

Διεκδικούμε σύγχρονους όρους δουλειάς και αμοιβής.

Μετά τις δυο απεργιακές κινητοποιήσεις στις 24 Σεπτέμβρη και στις 2 Οκτώβρη, μετά από το μαχητικό συλλαλητήριο στις 17 Οκτώβρη κλιμακώνουμε με νέο Συλλαλητήριο στις 24 Οκτώβρη και συγκέντρωση Στο Εργατικό Κέντρο της Πάτρας στις 6.30μμ.

Παλεύουμε κόντρα στο νομοσχέδιο-σκούπα για τις κλαδικές συμβάσεις, τους μισθούς των εργαζομένων και τις συνδικαλιστικές ελευθερίες, το οποίο δίνει γη και ύδωρ στους επενδυτές και γκρεμίζει όσα εργατικά-λαϊκά δικαιώματα έμειναν όρθια με σκληρό αγώνα, στην περίοδο της κρίσης.

Να το πάρει τώρα πίσω η κυβέρνηση της ΝΔ.

Με το σύνθημα: «Κάτω τα χέρια από τα Συνδικάτα! Διεκδικούμε σύγχρονους όρους δουλειάς και αμοιβής, ζωή με δικαιώματα» συνεχίζουμε να δίνουμε τη μάχη της ενημέρωσης μέσα σε κάθε κλάδο και χώρο δουλειάς, δυναμώνουμε το μαζικό και ενωτικό ρεύμα αντίστασης στην αντιλαϊκή επίθεση της κυβέρνησης και των επιχειρηματικών ομίλων.

Καλούμε όλα τα συνδικάτα της πόλης μας, να πάρουν όλα τα μέτρα για να είναι το Συλλαλητήριο μαζικό, δυναμικό.

Όλες και όλοι στο Συλλαλητήριο στις 24 Οκτώβρη

Στις 6:30μμ στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας»

ΣΧΟΛΙΑ