Πάτρα:Aκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό του άτυχου πιλότου Παναγιώτη Κεφαλά-ΦΩΤΟ (ΝΕΟ)

Κατέπεσε στην θάλασσα με το αεροσκάφος του, στην περιοχή Καβουρότρυπα στο Μεσολόγγι

Νεότερη ενημέρωση 11.58΄

Ακαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό του άτυχου πιλότου Παναγιώτη Κεφαλά που κατέπεσε με το μονοκινητήριο αεροπλάνο του χθες το μεσημέρι στην περιοχή στη θέση Καβουρότρυπα στο Κρυονέρι Μεσολογγίου.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΦΩΤ. ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ

Στην περιοχή επιχειρούν έξι πλωτά σκάφη του Λιμενικού, ένα ελικόπτερο και ένα αλιευτικό σκάφος με σόναρ βυθού, καθώς και κλιμάκιο της μονάδας υποβρυχίων αποστολών του Λιμενικού.

Πρώτη ενημέρωση 05.00΄

Με το πρώτο φως της ημέρας  ξεκίνησαν πάλι οι έρευνες για τον εντοπισμό του πιλότου Παναγιώτη Κεφαλά του οποίου το μονοκινητήριο αεροπλάνο στο οποίο ήταν κυβερνήτης έπεσε στην θαλάσσια περιοχή κοντά στις εκβολές το Εύηνου ποταμού χθές το μεσημέρι  και αγνοείται η τύχη του.

Οι έρευνες σταμάτησαν χθες λίγη ώρα μετά τη δύση του ηλίου, καθώς τα σωστικά συνεργεία δεν μπορούσαν λόγω του σκότους να συνεχίσουν τις προσπάθειες για τον εντοπισμό του Παναγιώτη Κεφαλά.

Στις έρευνες θα πάρουν και σήμερα μέρος βατραχάνθρωποι που έχουν έρθει από την Αθήνα, αεροσκάφος και ελικόπτερο της πολεμικής αεροπορίας .

Το έργο του εντοπισμού του δυσχεραίνει το γεγονός, ότι εξαιτίας των έντονων βροχοπτώσεων, στη θάλασσα έχει καταλήξει μεγάλη ποσότητα λάσπης και φερτών υλικών από τον Εύηνο ποταμό με αποτέλεσμα η ορατότητα να είναι περιορισμένη.

ΣΧΟΛΙΑ