Πάτρα: Την Τρίτη η κηδεία του καθηγητή που υπέστη ανακοπή έξω από το 11ο Γυμνάσιο (ΦΩΤΟ)

Στις 3 μ.μ. στον Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου

Νεότερη Ενημέρωση 18:05

Αύριο, Τρίτη, στις 3 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Πατρών θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία για τον άτυχο 62χρονο καθηγητή Δημήτρη Σηφακάκη, ο οποίος άφησε το πρωί της Δευτέρας την τελευταία του πνοή μέσα στο σχολείο του, στο 11ο Γυμνάσιο που βρίσκεται στο Ψαροφαϊ.

 

Νεότερη ενημέρωση 09.26΄

Δεν άντεξε τελικά, και κατέληξε ο 62χρονος μαθηματικός Δημήτρης Σιφακάκης, ο οποίος υπέστη ανακοπή σήμερα νωρίς το πρωί, μόλις πήγε στο 11ο Γυμνάσιο Πατρών, όπου διδάσκει.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο άτυχος καθηγητής κατέρρευσε μπροστά στα μάτια μαθητών και συναδέλφων, όταν λίγο μετά τις 7.00 το πρωί πήγε στο σχολείο και προσπάθησε να κόψει αλυσίδα που έκλεινε την πόρτα, καθώς μαθητές είχαν προχωρήσει σε κατάληψη.

Ο1

Αν και μεταφέρθηκε άμεσα με Μονάδα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας», και παρά τις προσπάθειες των διασωστών, τελικά ο 62χρονος μαθηματικός κατέληξε.

Πρώτη ενημέρωση 08.08΄

Αναστάτωση επικράτησε σήμερα, με το που άνοιξε Γυμνάσιο της Πάτρας, καθώς ένας καθηγητής αισθάνθηκε αδιαθεσία και έπεσε αναίσθητος.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes.gr, 62χρονος καθηγητής Μαθηματικών, στο 11ο Γυμνάσιο της Πάτρας, στην περιοχή του Ψαροφαϊου, έπεσε αναίσθητος λίγο μετά τις 7.00 το πρωί, δηλαδή μόλις πήγε στο σχολείο για να ξεκινήσει τα μαθήματα στους μαθητές του.

Αμεσα έφτασαν στο σχολείο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, και διαπιστώθηκε ότι ο καθηγητής είχε υποστεί ανακοπή.

Ο 62χρονος διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο «Αγ. Ανδρέας».

 

ΣΧΟΛΙΑ