Πάτρα: Θλίψη στον ποδηλατικό χώρο για το θάνατο του Νίκου Αργυρόπουλου-Σήμερα η κηδεία

Παλαιός πρωταθλητής, προπονητής και κριτής στον ΠΟΠ

Θλίψη στον αθλητικό χώρο και ειδικότερα στην ποδηλασία σκόρπισε η είδηση του θανάτου του Νίκου Αργυρόπουλου, ενός από τους πρωτοπόρους της ποδηλασίας στην Πάτρα.

Ο Ν. Αργυρόπουλος ήταν πρωταθλητής του ΠΟΠ από την ίδρυσή του 1971, στον οποίο διετέλεσε και προπονητής. Επίσης έγινε κριτής ποδηλασίας.

Με τη σύζυγό του Παρασκευή απέκτησαν δύο παιδιά, την Ελένη Αργυροπούλου, Εισαγγελέα στο Πρωτοδικείο Αιγίου και τον Παναγιώτη Αργυρόπουλο, υπάλληλο στο Νέο Αρχαιολογικό Μουσείο της Πάτρας και ευτύχησε να δει πέντε εγγόνια.

Η κηδεία θα γίνει σήμερα Κυριακή (21/7) στις 5.00 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Προαστίου Πατρών.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΠ

«Πριν λίγες ώρες σήμερα ξαφνικά ξεκίνησε για το μεγάλο ταξίδι ο Φίλος – αθλητής – προπονητής – Κριτής ποδηλασίας και μέλος του Ομίλου μας ΝΙΚΟΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ.
Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει από τον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου στα Μποζαίτικα Πάτρας αύριο (σήμερα) Κυριακή 21 Ιουλίου και ώρα 17.00.
Προσέφερε πολλά στο άθλημα σε όλους τους τομείς που ασχολήθηκε αλλά περισσότερα προσέφερε ως Προπονητής και ως Κριτής ποδηλασίας (Μοτο) φύλακας άγγελος για τους αθλητές που αγωνιζόντουσαν, πολλές φορές με κίνδυνο την ίδια του τη ζωή.
Συλλυπητήρια και κουράγιο στη σύζυγο του Βούλα τα παιδιά του Ελένη, Τάκη και στα εγγόνια του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα. Καλό ταξίδι φίλε ΝΙΚΟ».

ΣΧΟΛΙΑ