Πάτρα: Ημερίδα γα το Περιβάλλον την Κυριακή

Στα πλαίσια του εορτασμού της Ημέρας Περιβάλλοντος

Ημερίδα με θέμα: «Προστασία και ευαισθητοποίηση του κοινού για το Περιβάλλον», διοργανώνει το Πάρκο Εκπαιδευτικών Δράσεων του Δήμου Πατρέων την Κυριακή 5 Ιουνίου στις 11 π.μ., στα πλαίσια του εορτασμού της Ημέρας Περιβάλλοντος και σε συνεργασία με τον Αναπληρωτή Καθηγητή του ΕΑΠ Δρ. Ιωάννη Καλαβρουζιώτη και την Επίκουρη Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Πατρών Δρ. Χρυσή Καραπαναγιώτη.

Ομιλητές: Καλλιόπη Ν. Φωτοπούλου (Ph.D., Γεωλόγος) με θέμα «Πλαστικά και Μικροπλαστικά στο Περιβάλλον», Εκάβη – Αικατερίνη Ίσαρη (M.Sc., Χημικός) με θέμα «Ο Υδράργυρος στο Περιβάλλον», Αμαλία Κατσιφάρα (Γεωλόγος) με θέμα «Περιβαλλοντικές Εκτιμήσεις σε Σχολικές Μονάδες του Νομού Αχαΐας», Χριστίνα Ντούνη (Γεωλόγος) με θέμα «Κομποστοποίηση σε Αστικό Περιβάλλον» και Κωνσταντίνος Κωνσταντακόπουλος (προϊστάμενος τμήματος περιβάλλοντος  και  βιώσιμης ανάπτυξης ΑΔΕΠ) με θέμα: «Πρόγραμμα οικιακής κομποστοποίησης Δήμου Πατρέων –  ΑΔΕΠ».

Στην εκδήλωση συμμετέχουν με ενημερωτικό υλικό ευαισθητοποίησης η ΟΙΚΙΠΑ και ο Φορέας Διαχείρισης Κοτυχίου – Στροφυλιάς.

 

ΣΧΟΛΙΑ