Πάτρα: «Ερχονται» νέες κινητοποιήσεις απο τους εργαζόμενους του Γ.Ν. «Αγιος Ανδρέας»

Έτοιμοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους είναι οι εργαζόμενοι του Γενικού Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας», με αφορμή την δικαστική προσφυγή του Διοικητή ενάντια και στα 13 μέλη του Δ.Σ του Σωματείου.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Όπως το είχαμε προαγγείλει, ξεκίνησαν ήδη οι ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΜΑΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, σε ένδειξη ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ για την δικαστική προσφυγή του Διοικητή ενάντια και στα 13 μέλη του Δ.Σ του Σωματείου μας, για τις πρόσφατες κινητοποιήσεις μας.
Από το πρωί ξεκινήσαμε με ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ στα γραφεία Διοίκησης όπου αναρτήθηκαν και τα συνημμένα πανό και στη συνέχεια πραγματοποιήσαμε την έκτακτη γι΄ αυτόν τον σκοπό ΓΕΝΙΚΗ μας ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.
Αξίζει να επισημάνουμε ότι κατά την διάρκεια των σημερινών κινητοποιήσεών μας, υπήρξε σχετική επικοινωνία του Διοικητή της 6ης Υ.Πε με τον Πρόεδρο του Σωματείου μας, μια επικοινωνία όπου ο Διοικητής μας δήλωσε ότι είναι δίπλα μας.
Οι κινητοποιήσεις μας, μετά και τα νέα δεδομένα που προέκυψαν, των νέων προκλητικότατων παρεμβάσεων του Διοικητή στη Συνδικαλιστική μας λειτουργία, θα συνεχιστούν σε ημέρες και ώρες που θα προσδιορίζονται κατά το δοκούν από το Δ.Σ.

IMG_20191016_110713

ΣΧΟΛΙΑ