Πάτρα: Ενας άνδρας ύποπτος για εμπρησμό της φωτιάς τη νύχτα σε πολυκατοικία – Κινδύνεψαν άνθρωποι (ΝΕΟ)

Για δεύτερη φορά σε λίγες ημέρες στο ίδιο κτίριο

Νεότερη ενημέρωση 12.54΄

Ως ύποπτος για εμπρησμό από πρόθεση θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα ένας άνδρας 60 ετών, μετά την εκδήλωση για δεύτερη φορά, πυρκαγιάς σε πολυκατοικία της οδού Κωνσταντινουπόλεως 81-83, χθες τη νύχτα.

Ο άνδρας είναι ένοικος της πολυκατοικίας.

Μετά από έρευνες του ανακριτικού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Πρώτη ενημέρωση 06.42΄

Στο ίδιο έργο …θεατές έγιναν οι ένοικοι πολυκατοικίας στην οδό Κωνσταντινουπόλεως  81 -83 στην Πάτρα στο υπόγειο της οποίας  20 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης προς Πέμπτη ξέσπασε πυρκαγιά και πυκνοί καπνοί γέμισαν όλους τους χώρους

Πρόκειται για την ίδια πολυκατοικία στην οποία στις 20 Ιουνίου, από το ίδιο σημείο ξέσπασε φωτιά με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός γεγονός που προκαλεί σωρεία ερωτηματικών.

Για την απομάκρυνση των ενοίκων , η αποχώρηση των οποίων λόγω των καπνών ήταν αδύνατη να γίνει από τις σκάλες, χρειάστηκε η επέμβαση καλαθοφόρων  οχημάτων της πυροσβεστικής. Συνολικά με τη χρήση καλαθιού απομακρύνθηκαν 7 ένοικοι οι οποίοι είχαν εγκλωβιστεί σε διάφορους ορόφους.

Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς πήραν μέρος 4 οχήματα της πυροσβεστικής με 12 άντρες ενώ η όλη επιχείρηση διήρκεσε  έως τις 3.30 το πρωί σήμερα  

ΔΙΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΑΠΟΦΕΥΧΘΗΚΑΝ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ

Πάτρα : Απεγκλωβίστηκαν τρία άτομα – Έσβησε η φωτιά στην πολυκατοικία (VIDEO& NEEΣ ΦΩΤΟ)

Στο νοσοκομείο μια κοπέλα για προληπτικούς λόγους

ΣΧΟΛΙΑ