Πάτρα: Διαψεύδει το επεισόδιο στο Πουρναρνόκαστρο ο Πρόεδρος της Ελεκίστρας

Καταθέτει μήνυση κατά της Δημοτικής Αρχής

Για κατασκευασμένο επεισόδιο κάνει λόγο ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ελεκίστρας- Ρωμανού Ανδρέας Χριστόπουλος απαντώντας στην Δημοτική Αρχή για το επεισόδιο που δημιουργήθηκε με εργαζόμενο του Δήμου στο Πουρναρνόκαστρο.

Ο κ. Χριστόπουλος αναφέρει ότι δεν απείλησε κανέναν, ενώ επισημαίνει ότι θα προχωρήσει σε μήνυση κατά της Δημοτικής Αρχής.

Η ανάρτηση του κ. Χριστόπουλου αναφέρει:

«Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι η αγωνία της δημοτικής αρχής θα έφτανε μέχρι το σημείο να υποστηρίζει κατασκευασμένα επεισόδια σε βάρος έμενα και του τοπικού συμβουλίου Ελικίστρας. είναι όμως σίγουρο οι εκλογές που έρχονται κάνουν τους ηγέτες του δήμου Πάτρας να βρίσκουν εχθρούς σε όσους είναι κόντρα στην αδιαφορία τους. η πραγματικότητα λοιπόν είναι ότι το Δεκέμβριο του 2018 ξανά έγινε μεγάλη κατολίσθηση στην περιοχή Πουρναρόκαστρου και έφραξε ο δρόμος προς Ζάστοβα.

Για 4 ολόκληρους μήνες η δημοτική αρχή πάρα τις συνεχείς παρακλήσεις μου δεν έκανε το παραμικρό για να φτιάξει μία μελέτη αποκατάστασης της οδού ώστε να μην ξανά υπάρξουν κατολισθήσεις και κινδυνεύουν οι δημότες μας..

Ξαφνικά δυο μήνες πριν τις εκλογές ο δήμος πήρε το μυστρί, δεν έκανε μελέτη, δεν πήρε τη γνώμη γεωλόγου, δεν μέτρα προστασίας για να μην κινδυνεύσουν οι κάτοικοι η όσοι θα εργάζονταν εκεί, δεν ειδοποίησε το τοπικό συμβούλιο και έστειλε ένα μηχάνημα με οδηγό του δήμου για να ανοίξει χωρίς μέτρα και μελέτη ασφάλειας το δρόμο σε μία κατολισθισιμη περιοχή.

Και το χειρότερο από όλα, μαζί με το μηχάνημα και τον οδηγό έστειλε να επίβλεψει το υποτίθεται έργο, όχι μηχανικό και συνεργείο του δήμου, άλλα τον υποψήφιο με παράταξη Πελετίδη πρόεδρο τοπικού συλλόγου άλλου χωρίου και όχι του Πουρναροκαστρου, που είχε απασχολήσει τη δημοσιότητα με τις μεταγραφές του από την παράταξη Νικολοπούλου στην παράταξη Πελετίδη.

Που άλλου γίνονται αυτά; Σε αυτή την κωμικοτραγική κατάσταση πήρα θέση. Δεν απείλησα ούτε εξύβρισα κανένα ούτε είχα μαζί μου κυνηγετικό όπλο ούτε ποτέ στη ζωή μου κατείχα. Είπα στους κυρίους του δήμου ότι θα είναι υπεύθυνοι αν γίνει ατύχημα στην κατολίσθηση και εγώ. Σαν πρόεδρος του τοπικού δεν αναλαμβάνω καμία ευθύνη και κάνεις δεν μπορεί να παίζει με την ασφάλεια των κάτοικων μας χωρίς μελέτη και μέτρα προστασίας. Αντίθετα εγώ απειλήθηκα και σοκαρίστηκα από την προσβλητική συμπεριφορά τους. Ολα τα άλλα είναι παραμυθία. Η δικαιοσύνη έχει το λόγο για όλους και προσφεύγω σε αυτή καταθέτοντας μήνυση».

ΣΧΟΛΙΑ