Πάτρα: Διήμερο εκδηλώσεων του Παμμικρασιατικού στον κήπο του Σκαγιοπουλείου

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

«Μεσόγειος… θάλασσα ειρήνης»,  είναι ο κεντρικός τίτλος του διήμερου εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Παμμικρασιατικός Σύνδεσμος Πατρών και Περιχώρων, την Παρασκευή 23 Ιουνίου και το Σάββατο 24 Ιουνίου, στον αίθριο χώρο  του Σκαγιοπουλείου  Ιδρύματος, στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας 2017.

Σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

  • Την Παρασκευή 23 Ιουνίου στις 9.30 το βράδυ, το Μουσικό Εργαστήρι του Συνδέσμου, με τη συμμετοχή του Γυναικείου Φωνητικού συνόλου «Αντηχώ» θα παρουσιάσει τη μουσική παράσταση «Μεσόγειος …θάλασσα ειρήνης», με τραγούδια των λαών της Μεσογείου, σπουδαίων συνθετών και ερμηνευτών, όπως Z. Livaveli, Ζ. Μουστακή, Γ. Μαρκόπουλου, E. Piaf, Μ. Θεοδωράκη, L. Liach κ.α , οι οποίοι τόνισαν με το έργο τους  την ανάγκη για παγκόσμια ειρήνη και συμφιλίωση των λαών της Μεσογείου.
  • Το Σάββατο 24 Ιουνίου στις 9.00 το βράδυ, τη σκυτάλη παίρνουν όλα τα χορευτικά τμήματα του Συνδέσμου, καθώς και το μουσικό σχήμα Belle Epoque.

19-6

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Το μήνυμα που στέλνει ο Παμμικρασιατικός μέσα από τις διήμερες εκδηλώσεις είναι «Παλεύουμε για ένα μέλλον χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, χωρίς φτώχεια και προσφυγιά, χωρίς ιμπεριαλιστικούς πολέμους.

ΣΧΟΛΙΑ