Πάτρα: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον 58χρονο Κώστα Σκαρτσάρη

Θλίψη στην τοπική κοινωνία για τον τραγικό θάνατό του

Θλίψη έχει σκορπίσει στην τοπική κοινωνία ο ξαφνικός τραγικός θάνατος που βρήκε ο 58χρονος, συνταξιούχος υπάλληλος του πρώην «409» Νοσοκομείου Πατρών γνωστός, από την συνδικαλιστική και πολιτική του δράση, Κώστας Σκαρτσάρης.

Ο άτυχος άνδρας, σκοτώθηκε το περασμένο Σάββατο, όταν το τρακτέρ που οδηγούσε ανετράπη, με αποτέλεσμα να τον καταπλακώσει.

Ο 58χρονος είχε μεταβεί από το πρωί σε αγρόκτημα με ελιές που διατηρούσε στην περιοχή Λάτση, κοντά στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στη Θέα Πατρών για να εκτελέσει εργασίες.

Καθώς άργησε να επιστρέψει στο σπίτι του, η σύζυγός του ανησύχησε. Συγγενικά του πρόσωπα πήγαν στο χωράφι αναζητώντας τον και τον εντόπισαν εγκλωβισμένο κάτω από το αναποδογυρισμένο τρακτέρ. Αμέσως, ενημερώθηκε η Αστυνομία και η Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ. Μισή ώρα χρειάστηκαν οι πυροσβέστες για να καταφέρουν να απεγκλωβίσουν τον 58χρονο, για τον οποίο όμως ήταν ήδη αργά.

Ο Κώστας Σκαρτσάρης ήταν ιδιαίτερα γνωστός στην πατραϊκή κοινωνία, μέσα από την συνδικαλιστική και πολιτική του δράση. Ηταν επί χρόνια στέλεχος στη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ, αγωνιστής της προοδευτικής παράταξης, ενώ είχε αφήσει το αποτύπωμά του μέσα από την συνδικαλιστική του δράση στο χώρο της υγείας.

Με τη σύζυγό του, μαία, Νικολέτα Καϊάφα, απέκτησαν δύο κόρες, από τις οποίες η μία είναι φοιτήτρια και η άλλη μαθήτρια Λυκείου.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Τρίτη στις 3.00 μ.μ., από τον Ιερό Ναό Γεωργίου Μιντιλογλίου.

ΣΧΟΛΙΑ