Πάτρα: Απεργία των ταξί–Στον αέρα οι πανελλαδικές εξετάσεις-Μπλόκο στη μεταφορά μαθητών

Οι ιδιόκτητες προχωρούν σε επαναλαμβανόμενες εικοσιτετράωρες

Σε 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες προχωρούν από σήμερα οι ιδιοκτήτες ταξί στην Πάτρα, διαμαρτυρόμενοι για το αίτημα των θεσμών  και των εκπροσώπων του ΔΝΤ να καταργηθεί η ελάχιστη διάρκεια σύμβασης τριών ωρών που έχουν οι εταιρίες ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων με οδηγό.

Η Πάτρα είναι ήδη χωρίς ταξί από τις 5.00 το πρωϊ, με αποτέλεσμα να τινάζεται στον αέρα και η  μεταφορά των μαθητών στα σχολεία ενώ δεν θα λειτουργήσουν ούτε τα ραδιοδίκτυα.

Η απόφαση για απεργία πάρθηκε  το απόγευμα της Τρίτης (χθες)  από το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου των Ιδιοκτητών Αυτοκινήτων Ταξί Πατρών και Περιχώρων.

Έκκληση από Κατσιφάρα

Ο περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας κάνει έκκληση προς τους ιδιοκτήτες ταξί να πραγματοποιήσουν  κανονικά τα δρομολόγια μεταφοράς μαθητών

Ο κ. Κατσιφάρας σε δήλωσή του ανέφερε τα εξής: “Βρισκόμαστε προς το τέλος της σχολικής χρονιάς και οι μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε περίοδο εξετάσεων.

Έχουμε ευθύνη απέναντι στους νέους μας.

Ζητώ λοιπόν, να υλοποιηθούν κανονικά τα δρομολόγια μεταφοράς μαθητών και να μην δημιουργήσουμε αναστάτωση στους μαθητές μας.

Είμαι σίγουρος ότι η παράκλησή μου θα ληφθεί υπόψη.”

Η ανακοίνωση των ιδιοκτητών ταξί

anakoinosi

ΣΧΟΛΙΑ