Πάτρα: Απανωτά τα κρούσματα κλοπών αλλά και οι συλλήψεις

Αρπάζουν κινητά, λάπτοπ αλλά και μοτοσικλέτες

Συνεχόμενα είναι τα κρούσματα κλοπών τις τελευταίες ημέρες στην Πάτρα, αλλά και οι συλλήψεις από τη μεριά της αστυνομίας.

Οι δράστες δείχνουν… προτίμηση στα κινητή τηλέφωνα, αλλά στόχος είναι και τα λάπτοπ, ακόμα και τα δίκυκλα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, τέσσερα άτομα συνελήφθησαν το τελευταίο διήμερο για κλοπές. Ειδικότερα:

*Συνελήφθη, χθες το πρωί στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 26χρονος, διότι αφαίρεσε από κατάστημα αυτοκινήτων ένα κινητό τηλέφωνο και στην συνέχεια αφαίρεσε από άλλο κατάστημα αυτοκινήτων ένα πορτοφόλι.

* Συνελήφθη, προχθές το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας 37χρονος, διότι αφαίρεσε από κατάστημά αυτοκινήτων, έναν φορητό υπολογιστή.

Ο κλεμμένος υπολογιστής  αποδόθηκε στο νόμιμο κατοχό του.

* Συνελήφθη, προχθές το βράδυ, σε καταυλισμό στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 18χρονος, διότι, ενεργώντας από κοινού με δύο άγνωστους συνεργούς του, οι οποίοι αναζητούνται, αφαίρεσαν  μία σταθμευμένη μοτοσικλέτα.

Η μοτοσικλέτα βρέθηκε και επιστράφηκε στην ιδιοκτήτριά της.

* Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας 33χρονος, διότι με το πρόσχημα της επαιτείας, αφαίρεσε από ασφαλιστικό γραφείο, ένα κινητό τηλέφωνο.

ΣΧΟΛΙΑ