Πάτρα:Εκδικάζεται η προσφυγή του Δήμου κατά της Κτηματικής για το Πάρκο στον Κόκκινο Μύλο

Συγκέντρωση έξω από το Δικαστικό Μέγαρο

Εκδικάζεται σήμερα στο Πρωτοδικείο Πατρών η προσφυγή που έχει καταθέσει ο Δήμος Πατρέων κατά της απόφασης της προηγούμενης Διεύθυνσης της Κτηματικής Υπηρεσίας του Δημοσίου που απαιτεί την κατεδάφιση όσων έχουν δημιουργηθεί στο Πάρκο του Κόκκινου Μύλου.

Υπενθυμίζεται ότι από τον Οκτώβρη του 2018, η Κτηματική Υπηρεσία της Πάτρας απέστειλε στον Δήμο Πατρέων έγγραφο με το οποίο θεωρεί παράνομη τη διαμόρφωση της περιοχής σε Πάρκο.

Εξω από το Δικαστικό Μέγαρο έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση στις 9.00 το πρωί, με τους εργαζόμενους του Δήμου να βρίσκονται στο πλευρό του δημάρχου, Κώστα Πελετίδη.

 

Να σταθούν στο πλευρό του Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, αύριο (σήμερα) Πέμπτη 13 Φλεβάρη, στις 9 το πρωί, στα Δικαστήρια, καλούν τους εργαζόμενους ο Σύλλογος Υπαλλήλων και το Σωματείο Οδηγών – Χειριστών του Δήμου Πατρέων.

Στις ανακοινώσεις τους τονίζουν ότι στηρίζουν τον Δήμαρχο γιατί στα πλαίσια του σχεδιασμού της ανάπλασης όλης της παραλιακής ζώνης, δίνει σάρκα και οστά στο όραμα της πόλης.

Ταυτόχρονα καταδικάζουν τις διώξεις του Δημάρχου από δημόσιες υπηρεσίες και καλούν την κυβέρνηση να πάψει να θέτει εμπόδια στο έργο του.

Στο κάλεσμά τους προς τους εργαζόμενους τονίζουν την ανάγκη να αντισταθούν στα όποια σχέδια ιδιωτικοποίησης του θαλάσσιου μετώπου της πόλης.

 

ΣΧΟΛΙΑ