Οι διαπροσωπικές διαφορές έφεραν την χρήση όπλων

Μια «βεντέτα» που κρατά χρόνια στο χωριό Λεπενού του δήμου Αγρινίου

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, διαμάχη επικρατεί ανάμεσα σε δυο οικογένειες της Λεπενούς με κύριο λόγο αυτής της διαμάχης να είναι ορισμένα ζώα. Η μια οικογένεια, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, έχει χωράφια με σπαρτά και η άλλη φαίνεται να έχει ορισμένα ζωντανά τα οποία τρώνε τα σπαρτά της πρώτης.

Έχουν γίνει αλλεπάλληλες παρατηρήσεις προκειμένου να περιοριστούν με κάποιο τρόπο τα ζωντανά, ωστόσο εκείνοι (η δεύτερη οικογένεια) επιμένουν πως τα συγκεκριμένα ζώα δεν είναι δικά τους, δίνοντάς τους το «ελεύθερο» να τα κάνουν ότι θέλουν οι ίδιοι (η πρώτη οικογένεια).

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, σύμφωνα με το agrinioreport.com, οι μεν κάτοχοι των χωραφιών να πυροβολήσουν ένα από τα ζώα που τους «ρήμαζαν» τα χωράφια.

Μετά από αυτό το συμβάν, η κατάληξη είχε ως αποκορύφωμα το εξής γεγονός: Ένας άνδρας, μέλος της οικογένειας που έχει στην κατοχή της τα χωράφια, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να πυροβολήθηκε από μέλος της δεύτερης οικογένειας με αποτέλεσμα ο πρώτος να τραυματιστεί ελαφρά και να διακομιστεί εκτός κινδύνου στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου.

Ο φερόμενος ως δράστης αναζητείται ακόμη από τις Αστυνομικές Αρχές μιας και δεν έχει παρέλθει ακόμη ο χρόνος του αυτοφώρου.

ΣΧΟΛΙΑ