Ξεκίνησαν οι εγγραφές για την δωρεάν Ημερίδα για τον Αυτισμό

Θα πραγματοποιηθεί στις 14 Μαρτίου

Στο πλαίσιο δράσεων της 2 Απριλίου που έχει καθιερωθεί ως η παγκόσμια ημέρα Αυτισμού από το 2007, διοργανώνεται στην Πάτρα η 6η Πανελλήνια Ημερίδας Αυτισμού με θέμα «Χωρίς Ταμπέλες», η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Μαρτίου στην Αγορά Αργύρη, τον Πολυχώρο εκδηλώσεων του Δήμου Πατρέων.

Οι ώρες διεξαγωγής της Ημερίδας είναι από τις 10:00 έως τις 16:00.

Ο Αυτισμός σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην Αμερική έχει φτάσει σχεδόν στο 2,5% των γεννήσεων που σημαίνει ότι σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας έχει πλέον πάρει διαστάσεις παγκόσμιας επιδημίας. Όλοι μας έχουμε έρθει σε επαφή με κάποιον στο ευρύ και δυστυχώς ανεξερεύνητο φάσμα του Αυτισμού. Η έλλειψη γνώσης όμως καθυστερεί την αντιμετώπιση, η οποία έρχεται με την έγκαιρη παρέμβαση και πρόληψη που αρκετές φορές μπορεί να προλάβει την θεραπεία ή ακόμα και το ίδιο το πρόβλημα, αφού σημάδια κάνουν την εμφάνισή τους από τη βρεφική κιόλας ηλικία.

Η παρακολούθηση της Ημερίδας είναι δωρεάν με απαραίτητη δήλωση συμμετοχής.

Πληροφορίες – Εγγραφές στα τηλ.  2610 433 852 & κιν. 6972202289 και ηλεκτρονικά στα www.mpoxatziar.gr, Facebook (Πρότυπο Θεραπευτικό Κέντρο- Ινστιτούτο ΙΡΛΕΝ Ελλάδας), Instagram (protypo.therapeutiko.kentro).

ΣΧΟΛΙΑ