Νικολόπουλος:Ας μην απορήσει ο Μητσοτάκης όταν δει «φέτες» το όνειρό του για πρωθυπουργία

Με την ψήφο και 8 Ελλήνων Ευρωβουλευτών από τα κόμματα των Κυρ. Μητσοτάκη,  Φ. Γεννηματά και  Στ. Θεοδωράκη, εκχωρήθηκε το δικαίωμα στον Καναδά να ονομάζει φέτα το τυρί που παράγει, αν και πρόκειται για αποκλειστικό ελληνικό προϊόν που παράγεται αιώνες σε αυτόν τον τόπο με γάλα από ζώα που τρέφονται και διαβούν στην Ελλάδα και φέρει αυτή την ονομασία!

Ακριβώς όπως συμβαίνει με το Γαλλικό ροκφορ και με την Ιταλική γραβιέρα. Υπήρξε και μια παράπλευρη συνέπεια, στην ελληνική πολιτική σκηνή. Πρόκειται για την  καρατόμηση του βουλευτή της Κοζάνης Γεώργιου Κασαπίδη από τα καθήκοντα του Τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης, επειδή -όπως έγραψαν οι εφημερίδες-  αντιτάχθηκε σ ‘αυτή την αρνητική και επιζήμια για την Ελλάδα, εξέλιξη.

Για άλλη μια φορά φαίνεται πως η συνυπογραφή ερώτησης με τον μαχητικό Ανεξάρτητο Χριστιανοδημοκράτη βουλευτή Νικολόπουλο θεωρείται από τον Κυρ. Μητσοτάκη μείζον πειθαρχικό παράπτωμα. Αξίζει να υπογραμισθεί ότι ο Γιώργος Κασαπίδης μαζί με τον ασυμβίβαστο  Νίκο Νικολόπουλο και άλλους πέντε βουλευτές το Νοέμβριο του 2013 είχαν από κοινού καταθέσει ερώτηση στη Βουλή απευθυνόμενοι προς τους Υπουργούς του Σαμαρά – Βενιζέλου με την οποία αξιώνουν την δυναμική  αντίδραση των Υπουργών ώστε να αποτραπεί η εκχώρηση των ελαιών Καλαμών στον Καναδά.

Μάλιστα και οι δύο βουλευτές ηγήθηκαν μεγάλης καμπάνιας, από την πρωινή ενημερωτική εκπομπή που είχε τοτε ο Νίκος Νικολόπουλος στον τηλεοπτικό σταθμό του «Ε».

Δυστυχώς, όμως δεν εισακούσθηκαν τότε οι δύο δυναμικοί βουλευτές και έτσι ένα αυτονόητο προνόμιο της χώρας μας, που απορρέει από τη μοναδικότητα του προιόντος της ελληνικής φέτας  χάθηκε και οι συνέπειες για τον κλάδο των κτηνοτρόφων και των παραγωγών, που αριθμεί 400.000 άτομα σ’ όλη τη χώρα, θα είναι τεράστιες.

Ο Χριστιανοδημοκράτης βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος σχολιάζοντας   το όλο θλιβερό γεγονός, δήλωσε στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες :

«Μέσα στο γενικό ξεπούλημα που ζούμε στα χρόνια των μνημονικών παγετώνων είδαμε και αυτό. Οκτώ Έλληνες Ευρωβουλευτές υποτάχθηκαν στα κελεύσματα των ξένων συμφερόντων και συγκεκριμένα του Καναδά. Ένας Σκοπιανός που ελέγχει την παραγωγή του λευκού τυριού στον Καναδά κέρδισε και έχασαν κοντά μισό εκατομμύριο Έλληνες. Επίσης βεβαιωθήκαμε για το πως αντιλαμβάνεται το ρόλο του ο Κυρ. Μητσοτάκης ως  Αρχηγός της Αντιπολίτευσης. Η «φέτα» έδωσε την ευκαιρία να διαβεβαιώσει την αφοσίωσή του στους δυνάστες – δανειστές μας, καρατομώντας έναν έντιμο πατριώτη αγωνιστή βουλευτή το Γιώργο Κασαπίδη.

Δυστυχώς στον αντιπολιτευτικό εσμό έχουν καταρρακώσει κάθε έννοια αξιοπρέπειας και υπεράσπισης της μοναδικότητας πολλών αξιών του ελληνοχριστιανικού τρόπου αλλά και πολλών μοναδικών ελληνικών προϊόντων. Λέγαμε μέχρι πρότινος ότι έχουν βάλει στη διατίμηση ακόμη και τον.. αέρα μας. Οι βαστάζοι της «Σοιμπλεκρατίας», δυστυχώς, έχουν πάει και παραπέρα. Έχουν βάλει τιμή στο… βήχα και το… φτέρνισμά μας. Χωρίς αιδώ και εθνική συνείδηση απαγορεύουν στους βουλευτές να μιλούν, να υπερασπίζουν και να ψηφίζουν με βάσει το εθνικό συμφέρον και κατά συνείδηση.

Ο Νίκος Νικολόπουλος κατέληξε ως εξής : Ευτυχώς, πάντως, για τον Γιώργο Κασαπίδη, είναι ξεχωριστή και ακριβή η τιμή που του περιποίησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες έμαθαν γιατί τον καρατόμησε.  Επειδή υπερασπίσθηκε τους Έλληνες κτηνοτρόφους και τους φετοπαραγωγούς. Ας μην απορήσει, λοιπόν, ο Πρόεδρος της ΝΔ όταν την ώρα της κάλπης δει να γίνεται «φέτες» το όνειρο του για την Πρωθυπουργία»!

 

ΣΧΟΛΙΑ