Στο νοσοκομείο «Αγία Σοφία» μεταφέρθηκε το 10 μηνών βρέφος που δέχτηκε επίθεση από πιτ μπουλ στη Ναύπακτο (ΝΕΟ)

Κινδυνεύει να χάσει το μάτι του

Νεότερη Ενημέρωση 06.36′. 05/06/18

Στο νοσοκομείο παίδων «Αγία Σοφία» στην Αθήνα όπου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, συνοδεία δύο γιατρών και νοσηλεύεται προκειμένου να υποβληθεί σε σοβαρή εγχείριση στο μάτι , το 10 μηνών βρέφος, το οποίο δέχθηκε επίθεση χθες νωρίς το απόγευμα από το πιτ μπουλ της οικογένειας .

Η κατάσταση για του κοριτσιού  το οποίο ζει στη Φωκίδα παραμένει σοβαρή

νεότερη ενημέρωση 21.35΄

Στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» στην Αθήνα μεταφέρεται το 10 μηνών βρέφος από τη Ναύπακτο, που νοσηλευόταν στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο της Πάτρας, έχοντας δεχθεί επίθεση από πιτ μπουλ, το οποίο ήταν ιδιοκτησίας της οικογένειάς του.

Το κοριτσάκι μεταφέρεται στο νοσοκομείο της Αθήνας φέροντας σοβαρλα τραύματα, ενώ οι γιατροί θα κάνουν προσπάθεια να του σώσουν το μάτι.

νεότερη ενημέρωση 20.05΄

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του patrastimes.gr το 10 μηνών κοριτσάκι κινδυνεύει να χάσει το ένα του μάτι, ενώ φέρει σοβαρά τραύματα στη γνάθο. Μετά την επέμβαση στη οποία υπεβλήθη στο νοσοκομείο του Ρίου, το βρέφος μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένο, ενώ αύριο θα μεταφερθεί, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης, σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Το κοριτσάκι δέχτηκε την επίθεση του Πιτ Μπουλ, το οποίο ανήκει στην οικογένειά του.

πρώτη ανάρτηση 19.00΄

Ένα δυσάρεστο περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στη Ναύπακτο.

Σκύλος δάγκωσε βρέφος, κοριτσάκι 10 μηνών, στο πρόσωπο με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του!

Αμέσως μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου όπου του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Το μωρό σύμφωνα με πληροφορίες του nafpaktianews.gr είχε τραυματιστεί σοβαρά στο πρόσωπο από το δάγκωμα, ενώ είχε υποστεί κάταγμα στην κάτω γνάθο του.

Οι γιατροί του Κέντρου Υγείας, έκριναν επιβεβλημένη τη μεταφορά του παιδιού, με ασθενοφόρο, στο Νοσοκομείο του Ρίου όπου υπάρχει γναθοχειρουργός, ώστε να υποβληθεί  σε επέμβαση.

Ωστόσο οι γιατροί του νοσοκομείου του Ρίου, λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του βρέφους, έκριναν ότι πρέπει να μεταφερθεί σε νοσοκομείο των Αθηνών, όπου και τώρα νοσηλεύεται.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το σκυλί ανήκε στην οικογένεια του.

 

ΣΧΟΛΙΑ