Νέα εποχή Μπάρλου στην Παναχαϊκή

Ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση των μετοχών

Εποχή Συμμαχίας, εποχή Δρόσου, εποχή Καλογεροπούλου, και τώρα εποχή Μπάρλου.

Μετά από πολύωρες διαβουλεύσεις ο Γιώργος Μπάρλος τα βρήκε σε όλα με τον Σάκη Καλογερόπουλο και παίρνει τα ηνία της ΠΑΕ Παναχαϊκή.

Η φωτογραφία πιστοποιεί την επισφράγιση της αλλαγής σελίδας στα διοικητικά της ομάδας, ενώ αναμένεται και επίσημη ανακοίνωση.

Η τελευταία τριετία στην Παναχαϊκή θυμίζει τις… τέσσερις εποχές του Βιβάλντι.

Τα απανωτά διοικητικά λάθη δεν έχουν αφήσει σε ηρεμία την ιστορική ομάδα της Πάτρας.

Και πιο πίσω χρονικά ο Αλέξης Κούγιας, ακόμη και ο… Ποτής Τσιριμπής.

Λάθη επί λαθών έφεραν ξανά την Παναχαϊκή, ένα βήμα πριν τη διάλυση, και τώρα, με τον Γιώργο Μπάρλο θα γίνει η προσπάθεια αναγέννησης.

Δείγμα πρώτο και άκρως θετικό από τον νέο μεγαλομέτοχο της Παναχαϊκής που αποκτά το 58% των μετοχών της ΠΑΕ, αφού χρόνος δε χάθηκε τις προηγούμενες μερες, παρά την απουσία συμφωνίας κι έτσι τώρα που κλείδωσε το ντιλ οι αλλαγές σε όλα τα επίπεδα θα προχωρήσουν άμεσα.

Με Οφρυδόπουλο προπονητή, Λουμπαρδέα τεχνικό διευθυντή, με επιχειρηματίες δίπλα του που θα στηρίξουν έμπρακτα, όπως ο Σπύρος Δήμου. Με παίκτες που θα πληρωθούν άμεσα όπως ήδη έχουν ενημερωθεί, μέχρι και τον Δεκέμβριο.

Και φυσικά, με ματς στην Αγυιά την Κυριακή (13:00) με τον Εργοτέλη αντίπαλο, όπου η κοκκινόμαυρη έδρα θα αποκτήσει ξανά ζωή και ενθουσιώδες κλίμα, μετά από καιρό.

Το τρένο μπαίνει ξανά στις ράγες.

ΣΧΟΛΙΑ