ΜΑΖΙ για τον δρόμο: Συμμετοχή από Πάτρα, Ζάκυνθο και Κεφαλονιά

Θα στείλουν όλοι το μήνυμα από το Βουπράσιο

Διευρύνεται το μέτωπο διεκδίκησης για τη συνέχιση των εργασιών στον αυτοκινητόδρομο Πάτρα – Πύργος – Ολυμπία – Τσακώνα, με νέες συμμετοχές να ανακοινώνονται στην κινητοποίηση της 26ης Φεβρουαρίου.

Στην προχθεσινή του συνεδρίαση το δημοτικό συμβούλιο Ζακύνθου εξέδωσε ψήφισμα για τη συμμετοχή στην κινητοποίηση που θα πραγματοποιηθεί στο Βουπράσιο (όρια Ηλείας – Αχαΐας), κάτι που αναμένεται να συμβεί και με την Κεφαλονιά, ενώ σίγουρη είναι και η συμμετοχή του δήμαρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη.

Στο ψήφισμα που εκδόθηκε χθες κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Ζακύνθου αναφέρεται ότι «Το δημοτικό Συμβούλιο Ζακύνθου εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του και την αντίθεση του στην αναστολή υλοποίησης του ζωτικής σημασίας έργου του νέου αυτοκινητόδρομου Πατρών – Πύργου από τον υπουργό Υποδομών κ. Καραμανλή. Με την απόφαση αυτή καταδικάζει τους κατοίκους της Ζακύνθου και της Δυτικής Πελοποννήσου, να εξακολουθούν να χρησιμοποιούν έναν δρόμο – καρμανιόλα που στοιχίζει κάθε χρόνο 30 ζωές συνανθρώπων μας.

 

Πηγή: patrisnews.com

ΣΧΟΛΙΑ