Μπαίνουν οι…εφεδρείες για στήριξη Κατσιφάρα στην Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας

Φ. Γεννηματά, Γ. Παπανδρέου και Κ. Λαλιώτης σε Πάτρα, Αγρίνιο και Πύργο

Το βάρος της στην επανεκλογή του Απόστολου Κατσιφάρα στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ρίχνει η Χαριλάου Τρικούπη, καθώς η επικράτησή αποτελεί στοίχηµα εν όψει και των εθνικών εκλογών.

Παρότι ο συνδυασµός του στελέχους της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ έχει τη στήριξη και του ΣΥΡΙΖΑ, το γεγονός ότι στην ίδια περιφέρεια κατέβηκε και ο προερχόµενος από το εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ Κώστας Σπηλιόπουλος ίσως οδηγήσει σε εκλογικό θρίλερ το βράδυ της Κυριακής.

Ο υποψήφιος της ΝΔ Νεκτάριος Φαρµάκης εξασφάλισε από τον πρώτο γύρο προβάδισµα µε 36,96%, ενώ ο νυν περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας ακολουθεί µε 32,93% και  για να εξασφαλίσει τη νίκη πρέπει να συγκεντρώσει τη συντριπτική πλειοψηφία των κεντροαριστερών ψηφοφόρων της Δυτικής Ελλάδας.

Η Φώφη Γεννηµατά και ο Γιώργος Παπανδρέου µαζί µε άλλα κορυφαία στελέχη του ΚΙΝΑΛ, όπως ο Κώστας Λαλιώτης, δίνουν ιδιαίτερο βάρος στη διαµόρφωση του κλίµατος των τελευταίων ωρών και εκτιµούν ότι µε τη σηµερινή περιοδεία τους στο Αγρίνιο, στην Πάτρα και στον Πύργο θα καταφέρουν να µαταιώσουν το σενάριο επικράτησης του κ. Φαρµάκη.

Το πρόγραμμα της περιοδείας της Φώφης Γεννηματά στη Δυτ. Ελλάδα:

11:00 π.μ.  Αγρίνιο

Συνάντηση με στελέχη του νομού (Ξενοδοχείο Alexander)

13:00 μ.μ. Πάτρα

Επίσκεψη στο Εκλογικό Κέντρο του Απ. Κατσιφάρα

Συνάντηση με στελέχη του νομού (Ξενοδοχείο Βυζαντινό)

19:00 μ.μ. Πύργο

Συνάντηση με στελέχη στην Αίθουσα Περιφέρειας

ΣΧΟΛΙΑ