Κρ. Φίλος: Ουδέποτε θα προέβαινα σε κριτική ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού

«Αποκωδικοποιήθηκαν στρεβλά οι δηλώσεις μου»

Με ανακοίνωσή του ο Κρίτων Φίλος, Καθηγητής Ιατρικής Πανεπιστημίου Πατρών, απαντά στην κριτική που δέχθηκε, υπογραμμίζοντας ότι ουδέποτε θα προέβαινε σε οποιαδήποτε κριτική ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού στη ΜΕΘ του ΠΓΝΠ.

Αναλυτικά αναφέρει:

«Προβληματίζομαι βαθύτατα τόσο ως επιστήμων, όσο και ως απλός πολίτης για το γεγονός ότι οι δηλώσεις μου στην Εφημερίδα «Πελοπόννησος» την 11-9-2017 (κατ’ ουσίαν απαντήσεις σε ερωτήματα…) αποκωδικοποιήθηκαν στρεβλά από ορισμένους, μολονότι περιορίστηκα στο να αναφέρω στοιχεία γύρω από την εν γένει διαδρομή μου στο Νοσοκομείο ΠΓΝΠ του Ρίου και μέχρι 3 – 4 μήνες αφότου έφυγα από το εν λόγω Ίδρυμα. Οι δηλώσεις μου αυτές σχετίζονταν αυστηρά με τη θητεία μου εκεί. Κάποιοι δυστυχώς προσπάθησαν, ατυχώς κατά τη γνώμη μου, να εξάγουν λανθασμένα συμπεράσματα.

Προσωπικά ουδέποτε θα προέβαινα σε οποιαδήποτε κριτική ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού και εν γένει νοσηλευτικών πράξεων ή ακόμα και απλή αναφορά σχετικά με τις επιδόσεις στη ΜΕΘ από τα τέλη του 2013 και εντεύθεν, κυρίως διότι δεν συμμετείχα στο κλινικό έργο της εν λόγω Κλινικής.»

 

 

 

 

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ