Ήττα για τον Προμηθέα από τον Κολοσσό Ρόδου με 73-70

Προσπάθησε στο τέλος να αντιστρέψει το αποτέλεσμα

Νεότερη Ενημέρωση 17.25

Με ήττα 73-70 ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του Προμηθέα με τον Κολοσσό στη Ρόδο στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της ΕΚΟ Basket League.

Η ομάδα του Μάκη Γιατρά βρέθηκε πίσω στο σκορ και στο ημίχρονο της αναμέτρησης με 34-25, πληρώνοντας επί της ουσίας την αστοχία τους.

Αρχική Ενημέρωση 14.00

Ο Προμηθέας συνεχίζει το φετινό του ταξίδι με δύσκολη έξοδο στη Ρόδο απέναντι στον Κολοσσό (15:30) για την 17η αγωνιστική της Α1 Basket League.

Τις σκέψεις του με αφορμή το σημερινό παιχνίδι του Προμηθέα, μοιράστηκε ο Λεωνίδας Κασελάκης στο προσωπικό του blog στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ στο Διαδίκτυο (www.esake.gr).

Αυτά που έγραψε ο αρχηγός του Προμηθέα έχουν ως εξής:

«Επανέρχεται το εναλλακτικό μας blog αυτή τη εβδομαδα και επειδή την προηγούμενη δεν ήμουν τυπικός στο ραντεβού μας θα έχουμε 2 συνεχόμενα εναλλακτικά.

Σκεφτόμουν πριν λίγες μέρες ποιο είναι το συναίσθημα που σε περικυκλώνει όταν αισθανθείς στη ζωή σου ευτυχισμένος. Νομίζω η απάντηση μου ήρθε στο μυαλό σχεδόν αυτόματα. ΗΡΕΜΙΑ.This is it. Προσοχή! Όχι ησυχία, ηρεμία.

Καταρχήν (που σημαίνει βασικά και όχι αρχικά -αρέσει αυτός ο διαχωρισμός στον Χρήστο Σαλουστρο-), ας συμφωνήσουμε ότι ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και εκδηλώνει τα συναισθήματα του με ξεχωριστό τρόπο. Άλλος εξωτερικεύει τα συναισθήματα του και είναι ανοιχτό βιβλίο, άλλος έχει poker face, άλλος κλείνεται στον εαυτό του και μιλάει μόνο με αυτόν κ.ο.κ… Ανεξάρτητα στο πως αντιδράμε, όμως, μέσα μας αυτά που νιώθουμε είναι συγκεκριμένα. Για να γυρίσουμε λοιπόν στην ηρεμία, ήρεμος είναι κάποιος που έχει τον έλεγχο στα θέματα που τον απασχολούν και αποτελούν προτεραιότητα για εκείνον. Επομένως, νιώθει σημαντικός και κατά κάποιο τρόπο σαν να κινεί τα νήματα. Αυτός που ορίζει την τύχη του με λίγα λόγια. Η ευτυχία σημαίνει δράση δηλαδή και όχι αντίδραση, σημαίνει έμπνευση. Και όταν λέμε έμπνευση εννοούμε να σε εμπνέει η καθημερινή ασχολία σου, οι κοντινοί σου άνθρωποι, το περιβάλλον -φυσικό και μη- που περιτριγυρίζεσαι και όλο αυτό το περίβλημα να σου δίνει κινητρο για περαιτέρω δράση.

Επίσης για να νιώσεις ήρεμος-ευτυχισμένος θα πρέπει κάθε στιγμή της ζωής σου να αντιλαμβάνεσαι ότι χρειάζεται συναισθηματική ισορροπία και ότι πάντα υπάρχει το καλύτερο το οποίο πρέπει να στοχεύεις. Αλλά και το χειρότερο το οποίο πρέπει να κοιτάς.

Αυτά τα ολίγα για αυτή τη βδομαδα. Κλεινοντας, θεωρώ πολύ σημαντικό όταν αντιλαμβάνεσαι ότι δεν είσαι ευτυχισμένος ή ήρεμος να μη μένεις αδρανής και να επιδιώξεις να γίνεις. Να είσαι ευτυχισμένος και όχι βολεμένος. Βολέψου με την ευτυχία σου, μόνο αυτό το δικαίωμα-υποχρέωση ως προς τον εαυτό σου έχεις».

ΣΧΟΛΙΑ