Κοινές δράσεις Παναχαϊκής και Προμηθέα

Οι δράσεις που συμφωνήθηκαν

Την συνεργασία τους στους τομείς που έχουν να κάνουν με τον αθλητισμό και την παιδεία ανακοίνωσαν η Παναχαϊκή και ο Προμηθέας. Οι δύο ομάδες δημιουργούν ένα κλίμα συνεργασίας που ευχή όλων είναι να ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες ομάδες της Πάτρας.

Η συνεργασία αυτή θα πραγματοποιηθεί μέσα από πολλές κοινές δράσεις. Στην συμφωνία των δύο πλευρών εντάσσονται και οι εξής παράμετροι:

-Κάθε κάτοχος ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ του ΠΡΟΜΗΘΕΑ προμηθεύεται ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ με έκπτωση 20% και αντίστροφα.

-Σε κάθε ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ αγώνα της ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ 30-50 κάτοχοι ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ του ΠΡΟΜΗΘΕΑ αποκτούν ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟ (διαφορετικοί κάθε φορά) και αντίστροφα.

-Σε κάθε εντός έδρας αγώνα του ΠΡΟΜΗΘΕΑ θα έχουν δικαίωμα τα παιδιά των ακαδημιών της Παναχαϊκής να προσέρχονται με καταστάσεις και υπό την επίβλεψη των προπονητών τους δωρεάν στο γήπεδο και να κάθονται στην κερκίδα μαζί με τα παιδιά των ακαδημιών του Προμηθέα. Και αντιστρόφως.

-Στο Στάδιο που αγωνίζεται η ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ τοποθετείται πινακίδα του ΠΡΟΜΗΘΕΑ με μήνυμα που θέλει να επικοινωνήσει και στο γήπεδο του ΠΡΟΜΗΘΕΑ τοποθετείται πινακίδα της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ.

-Από κοινού διοργάνωση εκδηλώσεων με σκοπό την προσέλκυση του κόσμου και ειδικά των παιδιών στον αθλητισμό.

-Παρέχεται η δυνατότητα σε κάθε Ομάδα να υλοποιήσει προωθητική ενέργεια στο Γήπεδο της άλλης, με σκοπό να προσελκύσει φιλάθλους στους αγώνες της.

Βασικός στόχος των δύο ομάδων είναι η προβολή των εκπροσώπων της Πάτρας στο Πανελλήνιο ως πόλη και όχι ως Σωματεία.

ΣΧΟΛΙΑ