Κάτω Αχαϊα: Κηδεύτηκε ο 47χρονος Ανδρέας Παπαϊωάννου

Σκοτώθηκε στο χιλιόμετρο-«θάνατος» της Πατρών-Πύργου

Νεότερη Ενημέρωση 15.43

Στην τελευταία του κατοικία με τα ερωτηματικά για το τραγικό παιχνίδι της μοίρας να παραμένουν αναπάντητα, οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία ο 47χρονος Ανδρέας Παπαϊωάννου από την Κάτω Αχαία.

Αρχική Ενημέρωση 08.23

Οικογένεια, συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούν σήμερα το μεσημέρι τον 47χρονο Ανδρέα Παπαϊωάνου, ο οποίος σκοτώθηκε στο μοιραίο 12ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πατρών-Πύργου, τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Ο 47χρονος, βρήκε τραγικό θάνατο, όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε, προσέκρουσε στο στηθαίο ασφαλείας και το σώμα του κατέληξε σε απόκρυμνο μέρος στο δρόμο.

Χρειάστηκαν αρκετή ώρα άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ΒΙΠΕ Πατρών, της 6ης ΕΜΑΚ Πατρών και του Τμήματος Τροχαίας Πατρών, για να τον βρουν, καθώς είχε εκσφενδονιστεί αρκετά μέτρα μακριά. Ηταν όμως πλέον αργά για τον 47χρονο Ανδρέα, καθώς είχε αφήσει την τελευταία πνοή.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα, στις 3.00 μ.μ., από τον από τον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Κάτω Αχαϊας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο σημείο είχε σκοτωθεί και ο 46χρονος γιατρός Γιώργος Αναστόπουλος, οποίος εργαζόταν στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας, τον Μάρτιο του 2016.

 

Ο 48χρονος ήταν το πέμπτο θύμα στην άσφαλτο της συγκεκριμενης οδού μέσα σε επτά ημέρες. Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε όταν η μοτοσικλέτα του προσέκρουσε στο στηθαίο ασφαλείας και κατέληξε σε χαράδρα δίπλα στο δρόμο.

ΣΧΟΛΙΑ