Ιωνικός Νίκαιας – Προμηθέας (19.30)

Η πατρινή ομάδα θέλει το διπλό για να «σβήσει» την ήττα με τη Λάρισα

Η αυλαία της 15ης αγωνιστική της Basket League πέφτει σήμερα στις 19:30 στο «Σοφία Μπεφόν», όπου ο Ιωνικός Νίκαιας φιλοξενεί τον Προμηθέα, με την ομάδα της Πάτρας να ψάχνει το διπλό για να αφήσει πίσω της την εντός έδρας ήττα με τη Λάρισα την προηγούμενη εβδομάδα.

Τις σκέψεις του με αφορμή το παιχνίδι του Προμηθέα στoν Πειραιά, μοιράστηκε ο Λεωνίδας Κασελάκης στο προσωπικό του blog στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ στο Διαδίκτυο (www.esake.gr).

Αυτά που έγραψε ο αρχηγός του Προμηθέα έχουν ως εξής:

Το 2020 μπήκε δυστυχώς με τον χειρότερο τρόπο για την ομάδα μας. Υποστήκαμε μια ήττα-σοκ από την Λάρισα και εν συνεχεία ηττηθήκαμε και στην Ιταλία από την Μπρέσια σε ένα παιχνίδι που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας .Μπροστά μας έχουμε το παιχνίδι κόντρα στον Ιωνικό Νικαίας Affidea. Είναι must win και για ψυχολογικούς λόγους ώστε να σπάσουμε το ρόδι για τη νέα χρονιά και να δείξουμε ξανά το πρόσωπο που μας χαρακτηρίζει σαν ομάδα.Δεν έχουμε την πολυτέλεια για κλάματα και το πρόγραμμα απαιτεί κοντή μνήμη. Θα τα πούμε την επόμενη εβδομάδα ξανά με blog από τα …γνωστά.

 

ΣΧΟΛΙΑ