Ηλεία: Σωτήρια επέμβαση της Πυροσβεστικής στους Κρουνούς (ΦΩΤΟ)

Σώθηκε το δάσος

Νεότερη ενημέρωση 13.05΄

Σωτήρια ήταν η επέμβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων στην πυρκαγιά που ξέσπασε λίγο μετά τις δέκα το πρωί, σε αγροτική έκταση, στην περιοχή των Κρουνών (στην «τούρνα»). Η κατάσβεση ήταν έγκαιρη και επιτυχής, πριν οι φλόγες περάσουν στη δασική περιοχή, ενώ κάηκαν μόνο τρία με τέσσερα στρέμματα αγροτικής έκτασης (ελαιώνες).

Στο σημείο επιχείρησαν οχήματα της Π.Υ. Πύργου, του Π.Κ. Κρεστένων, πεζοπόρα τμήματα, και σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews, καθοριστική ήταν η συνεισφορά της Πολιτικής Προστασίας του δήμου Ανδρίτσαινας Κρεστένων, ενώ την κατάσβεση θα ενισχύσαν πεζοπόρο τμήμα έξι ατόμων από την Πάτρα, δύο άτομα από την Ε.Μ.Α.Κ., και ένα πυροσβεστικό αεροσκάφος.

Πρώτη ενημέρωση 11.52΄

Πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά τις δέκα το πρωί, σε δασική έκταση μεταξύ Κρουνών και Βρίνας.

Στο σημείο επιχειρούν οχήματα της Π.Υ. Πύργου, του Π.Κ. Κρεστένων, πεζοπόρα τμήματα, και σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews, έχουν κινητοποιηθεί και οχήματα της Πολιτικής Προστασίας του δήμου Ανδρίτσαινας Κρεστένων, ενώ τις προσπάθειες κατάσβεσης θα ενισχύσουν πεζοπόρο τμήμα έξι ατόμων από την Πάτρα, δύο άτομα από την Ε.Μ.Α.Κ., και από αέρος θα επιχειρήσουν πυροσβεστικά αεροσκάφη.

ΣΧΟΛΙΑ