Ηλεία: Αίσιο τέλος για τρεις κυνηγούς – Κινδύνεψαν να πνιγούν στον Αλφειό (ΦΩΤΟ)

Τους έσωσαν από το φουσκωμένο ποτάμι οι Πυροσβέστες

Σε κίνδυνο βρέθηκαν τρεις κυνηγοί απο την περιοχή του Πύργου, το πρωί της Κυριακής στις όχθες του ποταμού Αλφειού στο Σέκουλα Ανδρίτσαινας. Ο παραποτάμιος δρόμος που είχαν ακολουθήσει νωρίς το πρωί πηγαίνοντας για κυνήγι, καλύφθηκε στη συνέχεια απο τα νερά του ποταμού Αλφειού.

Επιστρέφοντας απο τον ίδιο δρόμο, πίστεψαν πως το νερό δεν έχει μεγάλο ύψος. Επιχείρησαν να περάσουν ουσιαστικά εκεί που πλέον το ποτάμι είχε υπερχειλήσει, όμως το αγροτικό φορτηγάκι τους κόλλησε. Προσπάθησαν να το ξεκολλήσουν, αλλά παράλληλα η στάθμη του νερού ανέβαινε επικίνδυνα.

Πολύ γρήγορα μπήκε στο χώρο της καμπίνας και έφτασε στο ύψος του τιμονιού. Οι τρεις κυνηγοί αναγκάστηκαν να ανέβουν στην καρότσα του αγροτικού και κάλεσαν σε βοήθεια την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Αίσιο τέλος στην περιπέτεια των Ηλείων κυνηγών στο Σέκουλα Ανδρίτσαινας (photos)

Απο το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Κρεστένων ξεκίνησαν έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα και επικεφαλής τον αναπληρωτή προϊστάμενο Κώστα Δρακόπουλο.

Σε δύσκολες συνθήκες, οι πυροσβέστες φόρεσαν τον εξοπλισμό τους, δέθηκαν με σχοινιά για να μην παρασυρθούν απο τα ορμητικά νερά του Αλφειού και κατάφεραν να βγάλουν σε ασφαλές σημείο τους τρεις κυνηγούς.

Η επιχείρηση διάσωσης είχε αίσιο τέλος και μαζί και περιπέτεια που έζησαν οι τρεις κυνηγοί μαζί με τους πυροσβέστες στα παγωμένα νερά του Αλφειού.

kinigoi2

kinigoi7 copy

kinigoi6

kinigoi4

kinigoi3

kinigoi5 copy

 

ΣΧΟΛΙΑ