Εργασίες καλλωπισμού σε περιοχές της Δυτικής Αχαΐας

Δημοτικά συνεργεία βρέθηκαν στην κοινότητα του Ανω Αλισσού

Καθημερινές εργασίες, για τον καλλωπισμό και την προστασία περιοχών εκτελεί καθημερινά ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας με μηχανήματά του, που τελούν υπό την επίβλεψη του αντιδημάρχου Καθαριότητας Αγγελου Καραντζά.
Συνεργεία βρέθηκαν στην κοινότητα του Ανω Αλισσού για καθαρισμό βλάστησης και δρόμων, κάτι που επικρότησε πρώτη η κοινοτάχης Ελένη Μπεζεριάνου.
«Εχουμε πολλή δουλειά ακόμα για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Δεν σταματάμε» λέει ο κ. Καραντζάς που ήδη έχει επιχειρήσει, με συνεργάτες του και στην παραλία της Κάτω Αχαΐας.
Η δημοτική αρχή θέλει η εικόνα του δήμου ν’ αλλάξει και δεν εγκαταλείπει τις προσπάθειες, παρά τις δυσμενείς συνθήκες με τον κορωνοϊό.
Μια περίπτωση προκλητικής συμπεριφοράς δημότη εξόργισε τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας Αγγελο Καταντζά. Στην οδό Ιπποκράτους της Κάτω Αχαΐας, πριν από το Κέντρο Υγείας, το ένα βράδυ υπήρχαν 3 κάδοι και το άλλο πρωί δεν βρήκε κανέναν Υπηρεσία Καθαριότητας, μέχρι που τους βρήκε μετά από ώρα πεταμένους σε παρακείμενο χωράφι, για να τους γυρίσει στη θέση τους.
Λίγη ώρα μετά, περνώντας από εκεί, ο κ. Καραντζάς αντίκρισε άλλη εικόνα, σχολιάζοντας: «Μετά είμαστε κακοί. Θα εφαρμοστεί σκληρά ο Κανονισμός Καθαριότητας, με μηδενική ανοχή σε τέτοια θέματα».

 

ΣΧΟΛΙΑ