Επιχείρηση της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας για ύποπτο φάκελο από χρυσοχοείο στην Κυπαρισσία(ΦΩΤΟ&VID)

Θα σταλεί εξέταση στο Γενικό Χημείο του Κράτους

Μεγάλη κινητοποίηση υπήρξε από νωρίς (χθες) το μεσημέρι της Τρίτης στο χρυσοχοείο «Παναγιωτόπουλος» επί της 25ης Μαρτίου στην Κυπαρισσία, όπου έφθασε με την αλληλογραφία ένας ύποπτος φάκελος.

Γύρω στις 2 το μεσημέρι από τους ιδιοκτήτες χρυσοχοείου κλήθηκε η Αστυνομία και η Πυροσβεστική και ο χώρος αποκλείστηκε μέχρι να φθάσει κλιμάκιο της ΕΜΑΚ από την Πάτρα και να προχωρήσει στις προβλεπόμενες ενέργειες και στην περαιτέρω έρευνα για τους φακέλους.

Ανδρες της ΕΜΑΚ, φορώντας τις ειδικές στολές, εξήλθαν του κτιρίου, έχοντας τοποθετήσει σε ειδική συσκευασία το φάκελο, ο οποίος θα παραδοθεί στην Αστυνομία, για να αποσταλεί στη συνέχεια προς εξέταση στο Γενικό Χημείο του Κράτους.

Μάλιστα, όλο το διάστημα οι ιδιοκτήτες του χρυσοχοείου βρισκόντουσαν μέσα (γιος και γονείς), καθώς είχε απαγορευτεί οποιαδήποτε επαφή με το εξωτερικό περιβάλλον. Σύμφωνα με τις οδηγίες που έλαβαν δεν χρειάζεται να μεταφερθούν σε κάποιο Νοσοκομείο για προληπτικό έλεγχο, ωστόσο αν νιώσουν οτιδήποτε θα πρέπει να ενημερώσουν άμεσα.

ΣΧΟΛΙΑ