Επίσκεψη του Ν. Φαρμάκη στη Δ/νση Μεταφορών Αχαΐας και στο Μουσικό Σχολείο της Πάτρας

Τη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας επισκέφθηκε σήμερα, Παρασκευή 15 Νοεμβρίου, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης.
Συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αχαΐας, Χαράλαμπο Μπονάνο, ο Περιφερειάρχης συναντήθηκε με την Προϊσταμένη Βασιλική Καραμπάτσου και τους εργαζόμενους της υπηρεσίας, με τους οποίους συζήτησε για τα προβλήματα και τις ελλείψεις που υπάρχουν, ενώ είχε τη δυνατότητα να παρακολουθήσει από κοντά και τη διαδικασία εξυπηρέτησης των πολιτών.
Ο κ. Φαρμάκης επεσήμανε την ανάγκη εκσυγχρονισμού και ολικής αναβάθμισης της Διεύθυνσης, την οποία χαρακτήρισε ως «υπηρεσία υψηλής προτεραιότητας», τόσο για το είδος όσο και για τον όγκο συναλλαγών που καθημερινά έχει με τους πολίτες και τους επαγγελματίες της περιοχής.
«Η απόφασή μας να μετατρέψουμε τις Διευθύνσεις Μεταφορών της Δυτικής Ελλάδας σε πρότυπες υπηρεσίες, είναι αμετάκλητη. Στόχος μας, η ψηφιακή αναβάθμιση και η ηλεκτρονική εξυπηρέτηση των πολιτών, τουλάχιστον για την πλειοψηφία των παρεχομένων υπηρεσιών, αλλά και η ενίσχυση με ειδικευμένο προσωπικό» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Φαρμάκης.

20191115_metaforon1 20191115_metaforon2 20191115_metaforon4 20191115_metaforon5

ΣΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
Εξάλλου, ο Περιφερειάρχης και ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας, νωρίτερα σήμερα το πρωί είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το Μουσικό Σχολείο της Πάτρας, όπου συναντήθηκαν με τον Διευθυντή, Σταμάτη Λέκκα και εκπαιδευτικούς και ενημερώθηκαν κυρίως για το ζήτημα ελλείψεων σε κτιριακές υποδομές που αντιμετωπίζει το Σχολείο.
Οι κ.κ. Φαρμάκης και Μπονάνος εξέφρασαν την πρόθεση να συμβάλλει η Περιφέρεια με κάθε δυνατότητα που έχει, προκειμένου να επιλυθούν τα προβλήματα και να αναβαθμιστεί η εκπαιδευτική δυνατότητα του Σχολείου, που πέρα από την κλασική εκπαιδευτική του δράση, αποτελεί και μία ζωντανή κυψέλη υψηλής καλλιτεχνικής δημιουργίας στην περιοχή της Πάτρας.

20191115_mousiko sxoleio1 20191115_mousiko sxoleio2

ΣΧΟΛΙΑ