Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020
29.1 C
Πάτρα

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: «Καμπάνα» κινδύνου τα φαινόμενα χαλάρωσης – Δεύτερο κύμα τον Νοέμβριο Σάλος στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων-Αντιδράσεις των φοιτητών! (ΦΩΤΟ) Νέα καραντίνα έξι εβδομάδων για 5 εκατ. κατοίκους της Μελβούρνης Ζακ Κωστόπουλος: Απορρίφθηκε η μήνυση της οικογένειας κατά των αστυνομικών Γιατί δεν μιλάει πλέον δημοσίως ο Σωτήρης Τσιόδρας Τα βασικά σημεία του νέου φορολογικού νομοσχεδίου Τ.Ε. ΚΚΕ Αχαΐας: Μεγάλες ζημιές σε αμπέλια και ελιές στην Ωλενία Δυτ.Αχαίας Κλείνουν νυχτερινά κέντρα και ντισκοτέκ στη Βουλγαρία λόγω κορωνοιού «Πρωτεύουσα ξανά!»: Περισσεύει η υποκρισία για τις απολύσεις στον ΚΟΔΗΠ Στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας η Γενική Γραμματέας της CPMR Ελένη Μαριάνου Κεραμέως: Εκσυγχρονίζουμε τη λειτουργία των ιδιωτικών σχολείων Εκδήλωση για τα Λαϊκά Φροντιστήρια Αλληλεγγύης του Δήμου Πατρέων

Δυτ.Ελλάδα: 4ωρη στάση εργασίας και 24ωρη απεργία των συμβασιούχοι του ΟΑΕΔ:

Με απόφγαση της ΑΔΕΔΥ

Την κήρυξη τετράωρης στάσης εργασίας την Τρίτη, 21 Ιανουαρίου, από τις 11:00 έως τη λήξη του ωραρίου και εικοσιτετράωρης απεργιακής κινητοποίησης την Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου, για τους εργαζόμενους του Ειδικού Προγράμματος Απασχόλησης του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ), για 5.500 πτυχιούχους, ηλικίας 22-29 ετών, αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η εκτελεστική επιτροπή της ΑΔΕΔΥ στηρίζει τα αιτήματά τους για:

«Άμεση ανανέωση-παράταση των συμβάσεών τους.

  • Καμία απόλυση συμβασιούχου του προγράμματος.
  • Μόνιμη και σταθερή δουλειά σε όλους τους εργαζόμενους στο δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα».

Η εκτελεστική επιτροπή της ΑΔΕΔΥ καλεί όλα τα συνδικαλιστικά στελέχη του Λεκανοπεδίου να δώσουν μαζικά το «παρών» στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που θα γίνει στις 22 Ιανουαρίου, στις 12:00 π.μ., στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου στην Αθήνα.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ