Δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος στον πατέρα του 8χρονου κοριτσιού στο Ίλιον

Για τη μητέρα που αφέθηκε ελεύθερη αποφασίστηκε να εξαχθούν αντίγραφα της δικογραφίας.

Κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος απαγγέλθηκαν από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας σε βάρος του 31χρονου πατέρα του 8χρονου κοριτσιού από το Ίλιον το οποίο τραυματίστηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής από σφαίρα που προήλθε από μπρελόκ-όπλο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων την επόμενη ημέρα από τη μητέρα και τη θεία του.

Σε βάρος του πατέρα ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της έκθεσης από κοινού και της παράνομης κατοχής όπλου. Με βάση μάλιστα το άρθρο 306 του Ποινικού Κώδικα ο πατέρας απειλείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών ετών.

Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης σε βάρος του στο Αυτόφωρο.

Για τη μητέρα του παιδιού, η οποία αρχικά συνελήφθη και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη, αποφασίστηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών να εξαχθούν αντίγραφα της δικογραφίας.

Οι γονείς της μικρής συνελήφθησαν το βράδυ της Κυριακής. Αρχικά είχαν εξαφανιστεί ενώ ο πατέρας της 8χρονης φέρεται να υποστήριξε, ενώπιον των αστυνομικών, πως το μπρελόκ-όπλο που τραυμάτισε την κόρη του στο δεξί της πόδι,το βρήκαν τα δυο του παιδιά σε εξωτερικό χώρο εκεί όπου έπαιζαν. Βέβαια, στη συνέχεια στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψε πως το όπλο- μπρελόκ με το οποίο τραυματίστηκε η μικρή ανήκει στον πατέρα της.

ΣΧΟΛΙΑ