«Βολές» Γιώργου Ρώρου κατά Πελετίδη για ανεργία και Δημοτική Μουσική

Σκληρή κριτική κατά του Κώστα Πελετίδη ασκεί με ανακοίνωσή του ο επικεφαλής δημοτικής παράταξης και υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων Γιώργος Ρώρος τα θέματα της ανεργίας και της Δημοτικής Μουσικής.

Στην ανακοίνωσή του αναφέρει:

«Οι «τυμπανοκρουσίες» στις πορείες για την ανεργία δεν δημιουργούν θέσεις εργασίες. Εκκωφαντικό παράδειγμα αδιαφορίας της απερχόμενης δημοτικής Αρχής είναι το θέμα της Δημοτικής Μουσικής, η οποία 4,5 χρόνια μετά και ακόμη παραμένει… βουβή. Παρά τις επανειλημμένες προτάσεις για την εξεύρεση λύσης προκειμένου να επανασυγκροτηθεί η Δημοτική Μουσική από τον πρώην Αντιπρόεδρο του Πολιτιστικού Οργανισμού, Θεόδωρο Αγγελόπουλο ο οποίος μάλιστα αναγκάστηκε να παραιτηθεί επειδή αγνοείτο συστηματικά, η δημοτική Αρχή δεν έκανε οποιαδήποτε ενέργεια. Κατά πάγια τακτική της η πλειοψηφία του ΚΚΕ κρύφτηκε και γι’ αυτό το θέμα πίσω από τετριμμένες δικαιολογίας επιρρίπτοντας τις ευθύνες στην Πολιτεία, παρά το γεγονός ότι ο Δήμος Αθηναίων αξιοποίησε σχετικό νόμο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ για τους ΟΤΑ νομιμοποιώντας 39 μουσικούς.

«Όταν τα τύμπανα της ανεργίας χτυπούν τόσα χρόνια μέσα στο σπίτι τόσων οικογενειών της Πάτρας, είναι αδιανόητο η απερχόμενη Δημοτική Αρχή να σφυρίζει αδιάφορα. Είναι μία ακόμη απόδειξη της ανεπάρκειας της να δώσει ουσιαστική λύση στα φλέγοντα ζητήματα της πόλης», τόνισε ο υποψήφιος Δήμαρχος, Γιώργος Ρώρος.»

Γιατί να ψηφίσεις ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ/Γιώργο Ρώρο

Σήμερα ξέρεις. Είδες βαρύγδουπες εξαγγελίες, μεγάλα λόγια και υποκριτικές κορώνες αγωνιστικότητας. Είδες αυτούς που σε έφεραν ως εδώ να θέλουν να γίνουν ξανά οι σωτήρες σου. Εμείς δεν έχουμε να σου πούμε τίποτε παραπάνω από αυτά που ήδη ξέρεις. Με έχεις δει στους αγώνες του Εμπορικού Συλλόγου εκφράζοντας τη συντριπτική πλειοψηφία των συναδέλφων μου, με έχεις δει στους αγώνες της Πάτρας για την απόδοση του θαλάσσιου μετώπου, για την υπογειοποίηση του τρένου, για την έλευση του φυσικού αερίου και για την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών. Με γνωρίζεις ήδη από τις προτάσεις μου για την αξιοποίηση του φράγματος Πείρου-Παραπείρου, για τη συνεργασία του Δήμου με τους φορείς της πόλης. Με ξέρεις από τους αγώνες μου για την στήριξη της κυβέρνησης του Τσίπρα, της μόνης κυβέρνησης που τάχθηκε με την πλευρά των αδυνάτων, των πολλών. Με αναγνωρίζεις γιατί δεν με γνώρισες χθες. Με εμπιστεύθηκες στα δύσκολα, όταν κρινόταν το να παραμείνουμε στις επιλογές του χθες που μας έφεραν ως εδώ ή το να δώσουμε ευκαιρία σε νέους ανθρώπους, νέες δυνάμεις, να ξαναχτίσουμε την Ελλάδα που θέλουμε. Για αυτό ζητάω την ψήφο σου. Για να δώσουμε ρίζες και προοπτική σε αυτό το πολιτικό σχέδιο που δοκιμάστηκε και πέτυχε. Για να δώσουμε ελπίδα, δημοκρατία και πρόοδο στους νέους της πόλης μας, της Πάτρας, για να δώσουμε ανάσες ζωής. Σήμερα ξέρεις ότι μπορούμε καλύτερα.

 

ΣΧΟΛΙΑ