ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ για την αληθινή πατρίδα της Χρυσής Αυγής ανήμερα της δίκης Πελετίδη

Μιλούν με περιφρόνηση για την ελληνική σημαία και δηλώνουν πιστοί στη σημαία του Τρίτου Ράιχ.

Δικάζεται σήμερα στην Πάτρα ο δήμαρχος της πόλης Κώστας Πελετίδης, έπειτα από μήνυση της Χρυσής Αυγής, επειδή αρνήθηκε να διευκολύνει τη δράση της οργάνωσης, θεωρώντας ότι είναι δημοκρατικό καθήκον του να αποκρούσει τα αιτήματά της για διάθεση δημόσιων χώρων και στοιχείων από τις υπηρεσίες του δήμου.

Οπως αποδεικνύεται από τα στοιχεία που δημοσιεύει σήμερα η Εφημερίδα των Συντακτών, η πράξη του κ. Πελετίδη είναι απολύτως δικαιολογημένη.

Η εφημερίδα αναρτά το ανατριχιαστικό βίντεο, το οποίο επιβεβαιώνει όλες τις κατηγορίες που έχουν διατυπωθεί για τον ναζιστικό χαρακτήρα της Χρυσής Αυγής και κονιορτοποιεί τους ισχυρισμούς της ότι πρόκειται για ένα «κόμμα Ελλήνων εθνικιστών».

Το βίντεο αποδεικνύει ότι η μοναδική «πατρίδα» για τον Μιχαλολιάκο και την ομάδα του είναι η ναζιστική Γερμανία! Πρόκειται για μία «συναυλία» που διοργανώθηκε στην Αθήνα στις 30.1.2005. Μέρος της συναυλίας έχει ήδη δημοσιοποιηθεί από την «Εφ.Συν.», αλλά σήμερα διαθέτουν όλα τα στοιχεία ότι αυτή η καθαρά ναζιστική παράσταση προετοιμάστηκε με συνωμοτικό τρόπο από τη Χρυσή Αυγή και καθοδηγήθηκε από την ηγεσία της, η οποία ήταν παρούσα σε όλη τη διάρκεια του άθλιου τελετουργικού.

Ήταν όλοι εκεί

Στο βίντεο εμφανίζονται ο ίδιος ο Νίκος Μιχαλολιάκος, αλλά και σύσσωμος ο ηγετικός πυρήνας της οργάνωσης: Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος, Γιώργος Γερμενής, Αρτέμης Ματθαιόπουλος, Γιώργος Μισιάκας (Μάστορας), Απόστολος Γκλέτσος (απλώς συγγενής του δημάρχου Στυλίδας) κ.ά.

Ολα τα προβεβλημένα στελέχη της οργάνωσης παίρνουν μέρος στην τελετή, προσκυνούν τη σημαία των κατακτητών, μολύνουν τον ελληνικό εθνικό ύμνο με τον χιτλερικό χαιρετισμό και κραυγάζουν σε κάθε ευκαιρία τα συνθήματα του Αδόλφου Χίτλερ: Ζήτω η Νίκη (Sieg Heil) και Εξω οι Εβραίοι (Juden Raus).

Και για όσους δεν κατάλαβαν, το εθνικοσοσιαλιστικό μουσικό συγκρότημα του θεωρητικού της οργάνωσης μιλά με περιφρόνηση για την ελληνική σημαία, ζητάει να καεί αυτό το «γαλανόλευκο κουρέλι» και δηλώνει πιστό στη σημαία του Τρίτου Ράιχ.

Αυτή είναι η πραγματική εικόνα των στελεχών της ναζιστικής οργάνωσης που υποδύονται τους πατριώτες, ενώ στην πραγματικότητα συμπλέουν με τους πιο ξεδιάντροπους προδότες, τους δωσιλόγους και τους συνεργάτες των εχθρών.

Αυτή είναι η οργάνωση που τολμά να σέρνει στα δικαστήρια τον δήμαρχο της Πάτρας Κώστα Πελετίδη, επειδή έκανε το χρέος του, δηλαδή αρνήθηκε να γίνουν ο δήμος και οι υπηρεσίες του όχημα της ναζιστικής δράσης και προπαγάνδας.

Μετά τη σημερινή αποκάλυψη κανείς δεν έχει δικαίωμα να επιμένει ότι δεν γνωρίζει τι ακριβώς είναι η Χρυσή Αυγή και τι είδους «πατριώτες» είναι τα ηγετικά της στελέχη.

ΣΧΟΛΙΑ