Αχαΐα: Άνοιξε η εθνική στο ρεύμα προς Πάτρα-Κλειστή παραμένει η παλαιά εθνική οδός (ΝΕΟ)

Παραμένουν αποκλεισμένοι μεταξύ Αιγίου και Πούντας – Ξεπαγιάζουν στο κρύο (ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

Νεότερη Ενημέρωση 23.33′

Άνοιξε πριν από λίγο η Νέα Εθνική οδός Πατρών – Κορίνθου στο ρεύμα προς Πάτρα. Ωστόσο κλειστή είναι η εθνική στο ρεύμα προς Κόρινθο. Η παλαιά εθνική οδός από Πάτρα προς Αίγιο παραμένει κλειστή και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

νεότερη ενημέρωση 19.20΄

Σε προσωρινό κλείσιμο και της παλαιάς Εθνικής Οδού Πατρών – Αιγίου – Κορίνθου προχώρησε πριν από λίγο ο πολιτικός σχεδιασμός εκτάκτου ανάγκης της Περιφέρειας, προκειμένου να διευκολυνθεί το έργο των εκχιονιστικών μηχανημάτων, τα οποία δουλεύουν στο τμήμα Αίγιο – Πάτρα.

Το προσωρινό κλείσιμο κρίθηκε επιβεβλημένο για να αποφορτιστεί η παλαιά Εθνική οδός στην οποία σημειώνεται συνεχής έντονη χιονόπτωση.

πρώτη ανάρτηση 18.47΄

Στο έλεος του χιονιά βρίσκονται εδώ και αρκετή ώρα δεκάδες οδηγοί οι οποίοι έχουν εγκλωβιστεί στην νέα εθνική οδό Πατρών – Αθηνών στο ύψος του Αιγίου και συγκεκριμένα μεταξύ Αιγίου και Πούντας.

Στο σημείο σπεύδει πυροσβεστική καθώς το πρόβλημα έχει προκληθεί από αναστροφή οχημάτων και πιθανόν από ατύχημα που σημειώθηκε, με αποτέλεσμα να είναι  αδύνατη η πραγματοποίηση αποχιονισμού από τα μηχανήματα της περιφέρειας, ενώ η Ολυμπία οδός αδυνατεί να δώσει το δρόμο στη λειτουργία.

Από την πολιτική προστασία γίνεται εκτροπή των οχημάτων στο ύψος του Αιγίου προς την παλαιά εθνική οδό, στην οποία τα συνεργεία δίνουν αγώνα προκειμένου να την κρατήσουν ανοιχτή.

ΣΧΟΛΙΑ