Αχαΐα: Τραγωδία – νεκρός ανασύρθηκε ο 9χρονος Βασίλης Σκανδάλης – Παραλήφθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ – Δραματικές ώρες για τους γονείς – ΝΕΟ (VIDEO

Έκανε πεζοπορία με τους γονείς του

ΝεότερηΕνημέρωση 21.32′

Πριν απο λίγο, η σορός του 9χρονου Βασιλείου Σκανδάλη του Γεωργίου από την Αθήνα παραλήφθηκε απο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρεται στο Γενικό Νοσοκομείο του Αιγίου.

Νεότερη ενημέρωση 20.55΄

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες  απο την ιστοσελίδο kalavritanews.com o 9χρονος εντοπίστηκε νεκρός  και ανασύρθηκε πριν λίγο απο άντρες της ΕΜΑΚ. Η μεταφορά της σορού του γίνεται αυτή την ώρα με συρμό του οδοντωτού που διέθεσε ο ΟΣΕ και θα παραληφθεί απο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ . Μέχρι στιγμής η Πυροσβεστική υπηρεσία δεν έχει προβεί σε επίσημη ανακοίνωση.

Νεότερη ενημέρωση 19.47′

Κανένα νέο δεν υπάρχει μέχρι στιγμής από το μέτωπο των ερευνών στο φαράγγι του Βουραϊκού οι οποίες γίνονται για τον εντοπισμό του 9χρονου αγοριού, που έπεσε από γέφυρα στο 7χιλιόμετρο της διαδρομής ενώ έκανε πεζοπορία με τους γονείς του

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε αξιωματικός της πυροσβεστικής το Patrastimes.gr στις έρευνες οι οποίες εάν χρειαστεί  δεν θα διακοπούν και θα διαρκέσουν ακόμα και όλη τη νύχτα, παίρνουν μέρος 35 διασώστες και άντρες της ΕΜΑΚ, ενώ ενισχύονται και από ειδικά εκπαιδευμένους άντρες από την Αθήνα.

Νεότερη ενημέρωση 18.06′

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες στο σημείο σπεύδουν και δύτες ενω η επικοινωνία με το σημείο και τους άντρες των ομάδων διάσωσης είναι αδύνατη καθώς δεν υπάρχει τηλεφωνικό σήμα 

Νεότερη Ενημέρωση 17.45

Δραματικές οι ώρες που περνούν χωρίς κανένα σημάδι από το 9χρονο παιδί που έπεσε νωρίς το μεσημέρι από γέφυρα στο φαράγγι του Βουραικού την ώρα πεζοπορίας παρουσία των γονέων του.

Οι άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ, ξεσκονίζουν την δύσβατη περιοχή, όμως δεν υπάρχει νεότερο από το μικρό παιδί. Οι έρευνες παραμένουν σε πλήρη εξέλιξη και η αγωνία για την τύχη του κορυφώνεται….

Για το λόγο αυτό έχουν κληθεί δύτης της ΕΜΑΚ και 10μελης ομάδα της Ελληνικής Ομάδας διάσωσης.

Αρχική Ενημέρωση 15.37

Σε εξέλιξη είναι από τις 2 το μεσημέρι μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας, της ΕΜΑΚ και της αστυνομίας,  στο φαράγγι του Βουραϊκού, όπου ένα μικρό 7χρονο παιδί έχει χαθεί, κοντά στην θέση «Σιφώνι».

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν οι γονείς του που έκαναν μαζί του πεζοπορία, μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα το έχασαν από το οπτικό τους πεδίο, καθώς το παιδί έπεσε από την γέφυρα.

Φωτό απο Αλέξη Λεχουρίτη

Οι έρευνες έχουν επικεντρωθεί λίγο πιο πάνω από τη θέση «Δικαστήρια» στο 7ο-8ο χλμ. της σιδηροδρομικής γραμμής.

 

ΣΧΟΛΙΑ