Αίγιο: Στην δημοσιότητα η φωτογραφία της Στέλλας και της Εσμεράλντας που εξαφανίστηκαν

Η ΕΛ.ΑΣ. «ξεσκονίζει» τις συνομιλίες τους στο Facebook

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 19:54

Στις συνομιλίες της Στέλλας και της Εσμεράλντας στα social media ψάχνουν τον λόγο της εξαφάνισης τους οι άνδρες της αστυνομίας.

IMG_20180129_205103

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο ανήλικα κορίτσια απο την Αλβανία φέρονται το τελευταίο χρονικό διάστημα να επικοινωνούσαν μέσω social media με συγκεκριμένο πρόσωπο, το οποίο ενδεχόμενως να τα παρότρυνε να φυγουν μαζί του.

Η έρευνα της αστυνομίας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 09:55

Από χθες το βράδυ στις 9.00 μ.μ., αγνοούνται δύο 16χρονες από την περιοχή του Αιγίου και το «Χαμόγελο του Παιδιού» έχει κινητοποιηθεί για την ανεύρεσή τους.

Όπως αναφέρει το «Χαμόγελο του παιδιού», πρόκειται για την Εσμεράλντα Ν. 16,5 ετών και η Στέλλα Ρ. 16 ετών.

Η Εσμεράλντα είναι 1,60 μ. και ζυγίζει 48 κιλά, έχει καστανόξανθα μακριά μαλλιά, καστανοπράσινα μάτια και την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο μπουφάν, μαύρο κολάν με γκρι σχέδια και αθλητικά λευκά παπούτσια

Η Στέλλα είναι 1,56 μ. και ζυγίζει 58 κιλά, έχει καστανά μακριά μαλλιά, καστανά μάτια και την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε χακί μπουφάν, μαύρο κολάν με γκρι σχέδια και αθλητικά μαύρα παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000», καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

«Εφόσον κριθεί σκόπιμο, θα προχωρήσουμε σε σχετικό Δελτίο Τύπου και ανάρτηση αφισών για την εξαφάνιση» αναφέρει το Χαμόγελο του Παιδιού

Περισσότερες πληροφορίες: Εθνικό Κέντρο για τα Εξαφανισμένα και Υπό Εκμετάλλευση Παιδιά «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» e mail: [email protected]

xamogelo

ΣΧΟΛΙΑ