«Έσβησε» η φυσικοθεραπεύτρια Παναγιώτα Κιτσάκη

Βαρύ το πένθος στον κλάδο της

 

Θλίψη σκόρπισε στον κλάδο των φυσιοθεραπευτών και όχι  μόνο η είδηση του θανάτου της φυσικοθεραπεύτριας του Νοσοκομείου Παίδων Πατρών «Καραμανδάνειο» και πρώην Γραμματέως του Περιφερειακού Τμήματος Αιτωλοακαρνανίας, Παναγιώτας (Γιούλης) Κιτσάκη, με τους συναδέφους της να εκφράζουν την απέραντη θλίψη τους στο άγγελμα της τραγικής είδησης.

«Με ανείπωτη θλίψη, πληροφορηθήκαμε τον θάνατο της αξιαγάπητης συναδέλφου μας, φυσικοθεραπεύτριας του Νοσοκομείου Παίδων Πατρών «Καραμανδάνειο» και πρώην Γραμματέως του Περιφερειακού Τμήματος Αιτωλοακαρνανίας, Παναγιώτας (Γιούλης) Κιτσάκη.

Ένας εξαιρετικός άνθρωπος, υπόδειγμα ήθους και αξιοπρέπειας, έφυγε από κοντά μας στα 38 της έτη, αφήνοντας δυσαναπλήρωτο κενό ως μητέρα ανηλίκου, ως συνεργάτης, ως επιστήμονας.

Η Διοικούσα Επιτροπή του Περιφερειακού Τμήματος Αχαΐας και Ηλείας του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών συνήλθε εκτάκτως συντετριμμένη και αποφάσισε:

  1. Να εκφράσει τα θερμότατα και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της εκλιπούσης.
  2. Να παραστεί η Διοικούσα Επιτροπή στην Εξόδιο Ακολουθία η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2016, και ώρα 15.00 στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στο Αγρίνιο.
  3. Να εκφωνήσει τον επικήδειο λόγο η Πρόεδρος του Π.Τ. Αχαΐας και Ηλείας.
  4. Να κατατεθεί στο Θεραπευτικό Παιδαγωγικό Κέντρο Πάτρας «Η ΜΕΡΙΜΝΑ» το ποσό των 100,00 ευρώ στην μνήμη της.
  5. Να ευχαριστήσει και δια του παρόντος, όλα τα μέλη του Π.Τ. Αχαΐας και Ηλείας,  που ανταποκρίθηκαν και συμπαραστάθηκαν με κάθε τρόπο, στην προσπάθεια μας να βοηθήσουμε τη συνάδελφο μας, στον αγώνα που έδωσε για τη ζωή της.
  6. Να δημοσιευθεί το παρόν στον τύπο.»

ΣΧΟΛΙΑ