Άρχισε η κυκλοφορία των εισιτήριων για το Προμηθέας-Ήφαιστος Λήμνου

Το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου

Στην κυκλοφορία έθεσε η διοίκηση του Προμηθέα τα εισιτήρια για τον Σαββατιάτικο αγώνα πρωταθλήματος με τον Ήφαιστο Λήμνου που είναι πολύ σημαντικός για τη μάχη που γίνεται στη πρώτη τετράδα.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ, αναφέρει:

«Το 2020 δεν έχει μπει με τον καλύτερο τρόπο για τον Προμηθέα που ισοβαθμεί με το Περιστέρι στην 3η θέση, 2 νίκες πίσω από την 2η ΑΕΚ, με τον Ήφαιστο Λήμνου σε απόσταση «αναπνοής». Ο Προμηθέας υποδέχεται τον Ήφαιστο Λήμνου στο “Δημήτρης Τόφαλος” για την 18η αγωνιστική της ΕΚΟ Basket League, με την ομάδα της Πάτρας να θέλει ν’ αναστρέψει θετικά το κλίμα με την νίκη που θα την διατηρήσει στην πρώτη τριάδα και θα δημιουργήσει απόσταση «ασφαλείας» από την 5η θέση.

Ο αγώνας κόντρα στον Ήφαιστο θα διεξαχθεί το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου με ώρα έναρξης τις 17:45 και οι φίλοι του μπάσκετ μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια της αναμέτρησης ηλεκτρονικά μέσω της Viva ή καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) 09:00-18:00 από τα γραφεία της ΚΑΕ στο προπονητικό κέντρο του Προμηθέα στον Καστελλόκαμπο (Γερ. Σκλάβου 4, τηλ: 2610 275820).

Την ημέρα του αγώνα (Σάββατο 1/2) τα εισιτήρια θα διατίθενται 10:00-13:00 από τα γραφεία της ΚΑΕ στο προπονητικό κέντρο του Προμηθέα στον Καστελλόκαμπο και από τα εκδοτήρια έξω από το γήπεδο μετά τις 16:15.

Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ, ενώ θα υπάρχει, όπως πάντα, και περιορισμένος αριθμός μειωμένων εισιτήριων για μαθητές, φοιτητές, ανέργους και πολυτέκνους στην τιμή των 7 ευρώ».

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ