«Οι Μάστορες του Στίχου» παρουσιάστηκαν στην Πάτρα(ΦΩΤΟ)

Από το Σύλλογο Νέων Καλλιτεχνών

 

Στην κατάμεστη Αίθουσα της Αγοράς Αργύρη, τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016, ο Σύλλογος Νέων Καλλιτεχνών Πατρών παρουσίασε το βιβλίο του συγγραφέα Κώστα Παπασπήλιου με τίτλο:

«ΟΙ ΜΑΣΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΣΤΙΧΟΥ»

Κατά την εκδήλωση μίλησε η Πρόεδρος του Συλλόγου Νέων Καλλιτεχνών Πατρών, κ. Έφη Αναλυτή η οποία εξήρε τη προσωπικότητα , το ήθος και την ευρηματική και γάργαρη γραφή του συγγραφέα. Ακολούθησε ομιλία από τον κ. Παπασπήλιο ο οποίος αναφέρθηκε τόσο στο περιεχόμενο του βιβλίου, όσο και στις εμπειρίες του από τη συλλογή πληροφοριών για τη ζωή των μεγάλων στιχουργών που ανθολογούνται σε αυτό.

123  111

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε ο τρόπος που παρουσιάστηκε το βιβλίο. Ήταν σαν ζωντανή ραδιοφωνική εκπομπή στην οποία συμμετείχαν διαβάζοντας και απαγγέλλοντας στίχους οι: Λάκης Βανδαράκης, Ήρα Κουρή και Μαρία Αναλυτή.

121

Μουσικά την εκδήλωση πλαισίωσε η Ορχήστρα «Εν-χορδώ» υπό την διεύθυνση του καταξιωμένου μαέστρου Θεόδωρου Γεωργόπουλου και τους ερμηνευτές Δημήτρη Δημόπουλο και Διονυσία Καρόκη.

Ακολούθησε απονομή τιμητικού διπλώματος από την Πρόεδρο του Συλλόγου Νέων Καλλιτεχνών κ. Έφη Αναλυτή στον συγγραφέα για την πολύτιμη προσφορά του στα Γράμματα και τον Πολιτισμό.

2321

Την εκδήλωση συντόνισε ο Αχιλλέας Παπαδιονυσίου.

Κείμενα-Σκηνοθεσία : Ήρα Κουρή

Δημόσιες Σχέσεις: Δέσποινα Παπαφιλιπποπούλου

ΣΧΟΛΙΑ