Κοροναϊός: Σε καραντίνα η Μεσοποταμία Καστοριάς – Περιορισμοί μετακίνησης σε πέντε δήμους

Την επιβολή καραντίνας για 14 ημέρες στην Δημοτική Ενότητα Μεσοποταμίας Καστοριάς και τους περιορισμούς στην κυκλοφορία των κατοίκων τριών δήμων του Νομού Καστοριάς και δύο Δήμων του Νομού Ξάνθης ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Για την κατάσταση, όπως αυτή διαμορφώνεται στη χώρα μας λόγω του κορονοϊού, μίλησε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Την λήψη νέων μέτρων τοπικού χαρακτήρα για τη μη εξάπλωση του κορονοϊού, ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

«Οι επόμενες ημέρες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες, ιδιαίτερα ο Απρίλιος, η κατάσταση είναι ρευστή, τίποτα δεν έχει κριθεί», τόνισε ο κ. Χαρδαλιάς και πρόσθεσε πως το ίδιο έγινε και στη Θεσσαλονίκη με τον περιορισμό την πρόσβαση στη Νέα Παραλία και τον αποκλεισμό για 14 ημέρες.
Ακόμη, κατήγγειλε την απαράδεκτη εικόνα με τον συνωστισμό στις τράπεζες, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «δεν μπορεί να υπάρχει ένας αστυνομικός ανά κάθε πολίτη», ενώ «λουκέτο» μπήκε και σε δύο λαϊκές αγορές.

ΣΧΟΛΙΑ