Έκοψε την πίτα του ο ΟΣΕ, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Επίσκεψη στον χώρο μετεγκατάστασης του νέου Σιδηροδρομικού Μουσείου

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο ΟΣΕ, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με πολλές ευχές για επιτυχία και αποτελεσματικότητα σε έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη, για όσα θα ξεκινήσουν, αλλά και γι’ αυτά που σχεδιάζονται.

Στην Αθήνα

Παρουσία του Γεν. Γραμματέα του Υπουργείου Ν. Σταθόπουλου, της Προέδρου της ΡΑΣ κας Τσιαπαρίκου, των Διοικήσεων ΕΡΓΟΣΕ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ΓΑΙΑΟΣΕ, RAIL CARGO, PEARL,  του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΣΕ,  του Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών και των εκπροσώπων των Σωματείων καθώς και πλήθος εργαζομένων, πραγματοποιήθηκε από τον Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΣΕ, Κώστα Σπηλιόπουλο, η κοπή της πρωτοχρονιάτικής πίτας του Οργανισμού στην αίθουσα εκδηλώσεων του 9ου ορόφου του κτιρίου της Καρόλου.

Την εκδήλωση πλαισίωσε η χορωδία του Ψυχαγωγικού Ομίλου Σιδηροδρομικών.

art 6 of 53 Αντιγραφή

Στη Θεσσαλονίκη

Παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα, του  Δήμαρχου Αμπελόκηπων-Μενεμένης Λάζαρου Κυρίζογλου, του Εκτελεστικού Μέλους του Δ.Σ. του ΟΣΕ Αθανάσιου Κοτταρά, του Μέλους  του Δ.Σ. ΟΣΕ Γεράσιμου Κατσιγιάννη, του Μέλους Δ.Σ. – Εκπροσώπου των Εργαζομένων Αθανάσιου Λεβέντη, του Γενικού Διευθυντή Σχεδιασμού, Ανάπτυξης & Συντήρησης Υποδομών και Δικτύων Π. Πανόπουλου, του Διευθυντή Συντήρησης Δικτύου Ευαγ. Χριστογιάννη, όλων των Προϊσταμένων της Β. Ελλάδος και πλήθος εργαζομένων,  ο κ. Σπηλιόπουλος έκοψε την πίτα του Οργανισμού για την Βόρεια Ελλάδα, στο χώρο VIP του επιβατικού Σταθμού Θεσσαλονίκης.

art 4 of 61

Την ίδια ημέρα, η διοίκηση του Οργανισμού, συνοδευόμενη από Υπηρεσιακούς παράγοντες επισκέφθηκε τον χώρο ανέγερσης του Εβραϊκού Μουσείου καθώς και τον χώρο μετεγκατάστασης του νέου Σιδηροδρομικού Μουσείου Θεσσαλονίκης.

ΣΧΟΛΙΑ