Τρεις αθλητές του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πατρών στις προεθνικές ομάδες ιστιοπλοΐας!

Προκρίθηκαν οι Λ. Γεωργόπουλος, Ν. Γεωργόπουλος και Αν. Μαρκεζίνης

Τρεις αθλητές του Ομίλου μας κατόρθωσαν να περάσουν στις προεθνικές ομάδες Optimist και Laser 4.7 από το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας, που διεξήχθη στην Καλαμάτα από 3 έως και 5 Μαρτίου 2017, με συμμετοχές από 15 ομίλους.

Συγκεκριμένα, στην προεθνική Laser 4.7 προκρίθηκε ο Λάμπρος Γεωργόπουλος κερδίζοντας την 4η θέση στην κατηγορία. Στην προεθνική Optimist προκρίθηκαν οι Νικόλας Γεωργόπουλος και Αναστάσης Μαρκεζίνης κερδίζοντας την 7η και 8η θέση, αντίστοιχα.

Την αποστολή συμπλήρωναν στην κατηγορία Laser 4.7 (συμμετείχαν 28 αθλητές) οι Ιωάννης Σιώκος 11η θέση, Αριστοτέλης Κουλουμπής-Καλογερόπουλος 18η θέση, Δημήτρης Βλάχος 21η θέση ενώ στην κατηγορία Optimist (συμμετείχαν 99 αθλητές) οι Νικολίνα Καλογερή 30η θέση, Ιάσονας Ανδριόπουλος 35η θέση, Αθανασία Σιώκου 48η θέση και Μάριος Γεωργόπουλος 54η θέση.

Ο Όμιλος οφείλει να εκφράσει δημόσια τις ευχαριστίες του στον παλαιό αθλητή και πρωταθλητή Περιφέρειας Νοτιοδυτικής Ελλάδας Βασίλη Καρπούζα για την συμπαράσταση και την αγωνιστική καθοδήγηση στα παιδιά μας!

ΣΧΟΛΙΑ