Τένις: Με γάντια και μέτρα ασφαλείας τα ball kids στο Indian Wells λόγω κοροναϊού

Δεν θα έρχονται σε επαφή και με τις πετσέτες των αθλητών

Ο κίνδυνος εξάπλωσης του κοροναϊού φέρνει αυξημένα μέτρα πρόληψης και προστασίας και στο τένις. Στο BNP Paribas Open στο Indian Wells που αρχίζει την Πέμπτη (12/3) στην Καλιφόρνια, οι υπεύθυνοι του τουρνουά αποφάσισαν να αναβαθμίσουν τους κανόνες υγιεινής και έχουν δώσει ειδικές οδηγίες στα ball kids να φορούν γάντια για κάθε ενδεχόμενο.

Παράλληλα θα απαγορεύεται να έρχονται σε επαφή με τις πετσέτες των αθλητών, όπως γίνονταν μέχρι τώρα, μέτρο που εφαρμόστηκε και στο Davis Cup. Οι τενίστες θα πρέπει να φροντίζουν για τη δική τους υγιεινή, αλλά και για τις πετσέτες τους, τις οποίες θα πρέπει να αφήνουν στις καρέκλες τους, ή στον πάγκο τους.

Μέτρα έχουν ληφθεί και για τους φιλάθλους, στους οποίους θα προσφέρονται μάσκες και θα απαγορευτούν οι επαφές με τους αθλητές στις εγκαταστάσεις, ενώ όλοι οι χώροι καθημερινά θα απολυμαίνονται. Γάντια θα φορούν υποχρεωτικά και όλοι εργαζόμενοι στους χώρους εστίασης.

OutdoorSportChannel®@OutdoorSportCha

🎾🇺🇸 Ball boys and girls will wear gloves, and will not be required to touch players’ towels, at because of the outbreak. The prestigious @atptour and @WTA tournament begins on Monday in California. https://outdoorsportchannel.net 

View image on Twitter

ΣΧΟΛΙΑ