Παραίτηση έκπληξη του Νικοπολίδη από την Εθνική Ελπίδων

Γνωστοποίησε μέσω social media την αποχώρηση του από τον πάγκο της Εθνικής

Την ώρα που άπαντες βρίσκονται εν αναμονή εξελίξεων στην Εθνική ανδρών, προέκυψε αλλαγή στην Εθνική Ελπίδων. Με αιφνιδιαστική κίνηση, ο Αντώνης Νικοπολίδης γνωστοποίησε μέσω social media την αποχώρηση του από την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ελπίδων. Ο Νικοπολίδης βρισκόταν στο τιμόνι του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος για τέσσερα χρόνια και στην ανάρτηση του, τόνισε πως έκλεισε ο κύκλος του και έπρεπε να αποχωρήσει.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Η Εθνική Ελλάδος δεν είναι απλώς μια ομάδα. Είναι ιδέα. Είναι πάνω απ’ όλους. Αισθάνομαι υπερήφανος που έχω υπάρξει μέλος της – τόσο ως ποδοσφαιριστής, όσο και ως προπονητής.

Πιστεύω στη νέα γενιά, στα νέα ταλέντα, στον Έλληνα ποδοσφαιριστή. Τα τελευταία χρόνια υπηρέτησα και ως προπονητής την εθνική ομάδα Ελπίδων με συνέπεια και αφοσίωση. Ήταν ένα ωραίο ταξίδι, μια σημαντική εμπειρία για μένα.

Αισθάνομαι πως στην παρούσα φάση ότι είχα να δώσω στην εθνική ελπίδων το έδωσα. Κάπου εδώ, λοιπόν, κλείνει, αυτός ο κύκλος. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ΕΠΟ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε, τους συνεργάτες μου για την υπομονή και την επιμονή τους, τους παίκτες μου για όλα όσα μοιραστήκαμε.

Για μένα η Εθνική Ελπίδων θα είναι πάντα μια σημαντική στιγμή της καριέρας μου και εύχομαι αυτές οι γενιές, με τις οποίες δούλεψα, να βρεθούν εκεί που τους αξίζει».

https://www.instagram.com/nikopolidis71/?utm_source=ig_embed

 

ΣΧΟΛΙΑ